ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Κανείς δεν πρέπει να επιχαίρει, όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα»

«Κανείς δεν πρέπει να επιχαίρει, όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα» σημειώνει με δήλωση του ο πρώην βουλευτής Τρικάλων ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης σχετικά με την αιματηρή επίθεση στη Κωνσταντινούπολη.

Σε δήλωση του ο κ. Βλαχογιάννης αναφέρει μεταξύ των άλλων τα εξης:

Η χθεσινή πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, που είχε ως συνέπεια δεκάδες θύματα, κυρίως αμάχους, μόνο θλίψη και οργή προκάλεσε σ’ όλο τον πολιτισμένο κόσμο.

Η τυφλή βία και η τρομοκρατία, πρέπει να ενώσουν όλο τον κόσμο ,εναντίον των ηθικών και φυσικών αυτουργών αυτής.

Μόνο με συνένωση δυνάμεων και συντονισμένες ενέργειες από τη διεθνή κοινότητα, θα καταπολεμηθεί αποτελεσματικά η τρομοκρατία.

Όσοι ακολουθούν ή θα ακολουθήσουν μοναχική πορεία, θα είναι τα επόμενα θύματα της τυφλής βίας.

Όσοι επιχαίρουν γιατί αυτό έγινε στη γείτονα χώρα, είναι τουλάχιστον μικρόνοες και πολιτικά αφελείς. Όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα, τότε η φωτιά ,αργά ή γρήγορα ,θα έρθει και στο σπίτι σου.

Ο καλύτερος και αποτελεσματικότερος έλεγχος των εξωτερικών συνόρων, πρέπει να είναι πρώτη και κορυφαία προτεραιότητα για την Ευρώπη και τη χώρα μας.

Και η Ελληνική κυβέρνηση, έχει πολύ δρόμο να διανύσει, προς αυτή την κατεύθυνση.

Επαγρύπνηση, ενότητα, ετοιμότητα και αποφασιστικότητα, πρέπει να είναι η απάντηση της διεθνούς κοινότητας και του πολιτισμένου κόσμου, στους εχθρούς της δημοκρατίας και της ευνομίας…