Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες στη ΝΟΔΕ για την επίσκεψη Μητσοτάκη

Συνεδρίασε η διοικούσα επιτροπή με αφορμή την έλευση του προέδρου στα Τρίκαλα το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου

Προετοιμάζεται για να υποδεχτεί τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη η ΝΟΔΕ ΝΔ Τρικάλων. Η επίσκεψη του προέδρου του κόμματος στα Τρίκαλα προσδιορίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου με το ακριβές πρόγραμμα να ανακοινώνεται τις επόμενες ημέρες.
Η επικείμενη έλευση του προέδρου του κόμματος στα Τρίκαλα απασχόλησε την χθεσινοβραδινή συνεδρίαση της ΝΟΔΕ ΝΔ Τρικάλων. Σε κλίμα συνεννόησης τα μέλη της διοικούσας επιτροπής έθεσαν επί τάπητος τις προετοιμασίες που πρέπει να υλοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα ενόψει και της επίσκεψης.
Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης ο λόγος επεκτάθηκε και στην τελευταία ετήσια χοροεσπερίδα του κόμματος στα Τρίκαλα. Κατά την πορεία της συνεδρίασης έγινε οικονομικός απολογισμός της χοροεσπερίδας με τους συμμετέχοντες να συμφωνούν στην επιτυχία της εκδήλωσης, και ευχαριστώντας θερμά τα στελέχη, τους φίλους και οπαδούς του κόμματος για το ενδιαφέρον, που δείχνουν σε όλες τις εκδηλώσεις της κομματικής οργάνωσης.
Στο πλαίσιο της συνεδρίασης συζητήθηκε και η πραγματοποίηση της Νομαρχιακής Συνέλευσης της ΝΟΔΕ και η εκδήλωση με θέματα που άπτονται με ζητήματα των γυναικών, που θα υλοποιηθεί μετά την επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ κ. Μητσοτάκη.
Όπως τονίστηκε κατά την συνεδρίαση η ΝΔ δεν εφησυχάζει και πιστεύει πως η μόνη λύση για την χώρα είναι οι εκλογές και δυναμικά συνεχίζει τον αγώνα για την επικράτησή της, ώστε με το ρεαλιστικό και κοστολογημένο πρόγραμμα που θα εφαρμόσει, η Ελλάδα θα βγει από το αδιέξοδο που έχει φέρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.