Με μετάλλια επέστρεψαν οι μικροί αθλητές του ΑΣΚ ΟΙΧΑΛΙΑΣ

Με κάθε επισημότητα διεξήχθη χθες Κυριακή 26/04/2015 το Κύπελλο Καράτε Κεντρικής Ελλάδος όλων των κατηγοριών, στο κλειστό της Νεάπολης στη Λάρισα.

Οι αγώνες  άρχισαν στις 9 το πρωί και στις 12 το μεσημέρι έγινε η τελετή έναρξης.

Διοργανωτές ήταν η επιτροπή Καράτε Κεντρικής Ελλάδος και η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε(ΕΛΟΚ), ενώ στους στους αγώνες πήραν μέρος πάνω από 400 αθλητές.

Συμμετείχαν 20 σύλλογοι από τη Λάρισα, το Βόλο, την Καρδίτσα, τα Τρίκαλα, τα Φάρσαλα, την Καλαμπάκα, την Αθήνα, την Κατερίνη, τη Βέροια, τη Γραβιά, την Κέρκυρα, την Ηγουμενίτσα, το Λάκ-κωμα και τη Λαμία.

Κατά την διάρκεια των αγώνων τιμήθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Κώστας Αγοραστός, για την μεγάλη προσφορά του στον αθλητισμό και για την αρωγή του στο να πραγματοποιηθεί αυτή η διοργάνωση, ενώ το παρών έδωσε  το δ.σ. της ΕΛΟΚ και ο πρόεδρος της Κεντρικής Ελλάδος Μπάμπης Ευθυμιάδης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΑΣΚ ΟΙΧΑΛΙΑΣ με προπονητή τον Γιάννη Γρηγορίου συμμετείχε με πέντε αθλητές (ανάμεσά τους και ο μικρός Τράντος Χρήστος από την Κρήνη)   οι οποίοι απέσπασαν σημαντικά μετάλλια.

Συγκεκριμένα οι μικροί αθλητές που έλαβαν μέρος και διακρίθηκαν ήταν:

1)Μέος Γιώργος 2 kata-2 kumite (Πετρωτό)

2)Τράντος χρηστος. 3 kata-2 kumite (Κρήνη)

3)Τανάγιας χρηστος. 3 kata-2kumite. (Οιχαλία)

4)Γρηγορίου Θάνος 2 kata- 2 kumite. (Οιχαλία)

5)Τανάγιας Θοδωρής 3 kata 3 kumite. (Οιχαλία)

*Kata(τεχνικό μέρος)  * kumite(αγωνιστικό μέρος)

Αξίζει να σημειωθεί πως ως διαιτητής στους αγώνες συμμετείχε και ο κ. Γιαννίκης Κώστας από την Οιχαλία.

 

Ο ΑΣΚ ΟΙΧΑΛΙΑΣ συγχαίρει όλους τους αθλητές του για τις προκρίσεις τους καθώς και για το αθλητικό ήθος που τους διέπει !!!