Πήγαν άδειοι στην Πορταριά και έφυγαν γεμάτοι διακρίσεις και μετάλλια Φαρκαδόνιοι αθλητές του “Θεσσαλού”

Οι επιτυχίες του Α.Σ. “Θεσσαλός” συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Προκαλούν χαρά και ικανοποίηση καθώς μεταξύ των διακριθέντων αθλητών, πολλά παιδιά κατάγονται από χωριά της Φαρκαδόνας.

Σε μια ακόμη διοργάνωση οι αθλητές του “Θεσσαλού” σάρωσαν τα μετάλλια. Την περασμένη Κυριακή ο Σύλλογος συμμετείχε στο Κύπελο του ΚΑΡΑΤΕ κεντρικής Ελλάδας που διεξήχθη στο κλειστό Γυμναστήριο Πορταριάς Μαγνησίας. Η εν λόγω διοργάνωση τελούσε υπό την αιγίδα της ΕΛ.Ο.Κ.

Στους αγώνες συμμετείχαν όλοι οι αναγνωρισμένοι Σύλλογοι που καλλιεργούν το Ολυμπιακό, πλέον, Sport Karate, στην Κεντρική Ελλάδα. Αώο τον “Θεσσαλο” διακρίθηκαν οι Αθλητές : Χαχοπούλου Στελλα, 1η κατά και kumite, Τσιούφη Αρετή, 1η κατα και kumite, Χιονίδης Λουκάς, 1ος kumite, Μάρκου Έλλη 1η kumite 2η κατα, Βολιώτη Αναστασία, 2η kumite 3η κατα, Ζάμπρα Ρεβέκκα, 3η κατά, Λόκα Ειρήνη, 3η kumite, Τέτσιος Ηλίας, 2ος kumite, Μάμαλης Θεόδωρος, 1ος κατά και 2ος kumite, Καλογριάς Θάνος, 1η κατά και 3η kumite, Ζουλούμη Ιωάννα, 2η κατα και kumite, Τσίγκας Θωμάς, 2 kumite.

Την ομάδα συνόδευσε ο προπονητής του Συλλόγου ως διαιτητής της διοργάνωσης κ. Ευθύμιος Καραβίνος και οι βοηθοί Ρουζέ Γεώργιος και Χολέβας Ηρακλής.