Θρήνος στην Οιχαλία – Έφυγε από τη ζωή ο 43χρονος Γιώργος Γιαννίκης

Σοκ στην Οιχαλία «έσβησε» στα 43 του χρόνια «χτυπημένος» από την επάρατο νόσο, ο Γιώργος Γιαννίκης, ένας ιδιαίτερα γνωστός και πάντα χαμογελαστός νέος

Όλοι όσοι τον γνωρίζαμε δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το χαμόγελό του,  τη θετική αύρα που εξέπεμπε, την πάντα αισιόδοξη διάθεση, την έντονη κοσμική και κοινωνική παρουσία του. Όλα αυτά σκιαγραφούσαν το προφίλ του 43χρονου Γιώργου Γιαννίκη, από την Οιχαλία. Ένα πρόσωπο ιδιαίτερα γνωστό στην περιοχή της Οιχαλίας, αλλά και ευρύτερα, που η μοίρα υπήρξε ιδιαίτερα σκληρή μαζί του. Ιδιαίτερα σκληρή καθώς θέλησε να γράψει τον επίλογο της ζωής του αρκετά νωρίς, στα 43 του χρόνια.

Ο ίδιος εδώ και αρκετούς μήνες έδινε την δική του σκληρή μάχη με την επάρατο νόσο. Δεν το έβαζε κάτω, αγωνιζόταν, σαν πραγματικός ήρωας, με χαμόγελο και αισιοδοξία, με την ελπίδα ότι θα νικήσει τον καρκίνο, και θα βρεθεί ξανά ανάμεσα μας. Στις παρέες του, στη διασκέδαση, στη δουλειά του, που τον έκανε να νιώθει πιο ζωντανός.

Δυστυχώς ο χάρος δεν του έκανε το χατίρι. Τον επισκέφτηκε τις πρωινές ώρες της Δευτέρας στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλευόταν κόβοντας με μιας το νήμα της ζωής, χωρίς οίκτο, χωρίς συμπόνια.

Πλέον ο χαμογελαστός και πάντα ευδιάθετος Γιώργος, αναχώρησε για το μεγάλο ταξίδι. Για την γειτονιά των Αγγέλων, να τους κρατά συντροφιά, να τους διασκεδάζει, να τους χαμογελά. Όλοι μας, κάτοικοι της περιοχής, συγγενείς, και φίλοι θα τον αποχαιρετήσουμε, κρατώντας από εκείνον ως ενθύμιο της παρουσίας του, όλα εκείνα τα στοιχεία που τον έκαναν έναν άνθρωπο ξεχωριστό.

Η σορός του Γιώργου θα μεταφερθεί στην οικία του στις 7 το πρωί της Τρίτης και στις 12 το μεσημέρι θα ακολουθήσει η εξόδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας.

Αφήνει πίσω τους γονείς Αναστάσιο και Δήμητρα, τα αδέλφια Σωτήρη και Σταυρούλα Γιαννίκη, Ολυμπία και Ηλία Κουτσά και τα πολυαγαπημένα του ανίψια.

Το «ΚΡΗΝΗ LIVE»  εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και τους συγγενείς.

Καλό Παράδεισο Γιώργο.