Η Ελένη Στεργίου – Μπότη μάχεται για να δοθεί πνοή και δημιουργία στον τόπο

Αλήθεια και διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα υποστηρίζει η υποψήφια δημοτική σύμβουλος που ρίχνεται εκ νέου στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών

Στην εκλογική μάχη για μια «Νέα Πνοή Δημιουργίας» εισέρχεται η δημοτική σύμβουλος Φαρκαδόνας και εκ νέου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου κ. Γιάννη Σακελλαρίου, κα Ελένη Στεργίου – Μπότη.

Η κα Στεργίου Μπότη καθημερινά έρχεται σε επικοινωνία με τους πολίτες και τους καλεί να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια που ξεκινά με μπροστάρη ένα αξιόλογο και αξιοπρεπή άνθρωπο, που για πολλά χρόνια θήτευσε στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Η ίδια δηλώνει παρούσα σ’ αυτή την προσπάθεια προτάσσοντας την αγάπη για τον τόπο, την ειλικρίνεια και το σεβασμό τόσο στους δημότες, όσο και στο Δήμο. Με «όπλα» την αλήθεια είναι έτοιμη να αγωνιστεί για να προοδεύσει η περιοχή της Φαρκαδόνας, που εξαιτίας παθογενειών βρέθηκε αντιμέτωπη με πολλά προβλήματα.

Κι αυτές τις παθογένειες θα αγωνιστεί κι εκείνη με τη σειρά της, να ξεπεραστούν. Εξάλλου το απέδειξε τα τελευταία χρόνια, μιας και γνωρίζει να μάχεται για την αλήθεια ανεξαρτήτου κόστους. Μας απέδειξε ότι έμαθε να μη διστάζει να χτυπά το χέρι στο τραπέζι, τις στιγμές που αντιλαμβανόταν την αδικία, όταν παρατηρούσε ότι κάτι πάει στραβά και δεν συμφωνούσε με το γενικό συμφέρον των πολιτών και του τόπου.

Αλήθεια και διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα για να δοθεί το τόπο Νέα Πνοή που θα φέρει την δημιουργία και την ευημερία, αναφέρει η υποψήφια δημοτική σύμβουλος.