Με το 1 ευρώ θα φλερτάρει το πετρέλαιο θέρμανσης

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες ην τιμή την φετινή χρονιά θα κυμαίνεται μεταξύ 0,93 – 0,98 ευρώ το λίτρο

Με το 1 ευρώ περίπου θα φλερτάρει τη φετινή χρονιά το πετρέλαιο θέρμανσης, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης αναμένεται να ξεκινήσει στις 15 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο νόμος.

Από τις μέχρι σήμερα πληροφορίες η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 0,93-0,98 ευρώ το λίτρο, τιμή περίπου ίδια με εκείνη του κλεισίματος της περσινής σεζόν. Ωστόσο την φετινή χρονιά αγωνία επικρατεί με το δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης, τα περιθώρια του οποίου θα είναι στενά και κουτσουρεμένα σε σχέση με αντίστοιχα έτη.

Αναφορικά με τις παραγγελίες και σε τοπικό επίπεδο είναι ελάχιστες  μέχρι στιγμής. Οι περισσότεροι καταναλωτές που χρησιμοποιούν για την θέρμανση το πετρέλαιο περιμένουν να δουν που θα κυμανθούν οι τιμές προκειμένου στην συνέχεια να παραγγείλουν ή και να προμηθευτούν το υγρό καύσιμο.

Βέβαια οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν μέχρι στιγμής θέρμανση, με αποτέλεσμα οι παραγγελίες να μετατίθενται για αργότερα.

Οι πρατηριούχοι της Φαρκαδόνας αναμένουν τις πρώτες παραγγελίες στα τέλη του μήνα που διανύουμε, ακόμη και τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη όπου και αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας.