Λήγει απόψε ο διαγωνισμός Φωτoγραφίας του Κρήνη Live

ΚΡΗΝΗ-ΤΡΙΚΑΛΩΝ (1)

Λήγει σε λίγες ώρες ο  διαγωνισμός φωτογραφίας του Κρήνη Live. Όσοι  θέλουν να συμμετάσχουν  μπορούν να το πράξουν έως και τις  12:00 τα μεσάνυχτα.

  1. Αποστολή συμμετοχών μέσωfacebook με μήνυμα (inbox) στο προφίλ της Κρήνης Τρικάλων μέσω οποιουδήποτε προφίλ του facebook, όπου και θα λαμβάνουν τον κωδικό συμμετοχής τους με απαντητικό μήνυμα.
  1. Παράδοση συμμετοχής σεhardware αυτοπροσώπως στον Θοδωρή Λακιάρα, αρχισυντάκτη της σελίδας εντός άγραφου ανοιχτού φακέλου. Στη συνάντηση θα προσέρχονται οι συμμετέχοντες με άγραφο ανοιχτό φάκελο και εκτυπωμένη τη φωτογραφία συμμετοχής. Εκεί θα λαμβάνουν δελτίο με κωδικό τον οποίο θα αντιγράφουν  στο πίσω μέρος της φωτογραφίας και κατόπιν θα κλείνει ο φάκελος και θα παραδίδεται. Τηλεφωνική επικοινωνία για τη συνάντηση στο κινητό 694 743 9100 . Με τη διατήρηση του δελτίου με τον κωδικό θα μπορέσουν να διεκδικήσουν το δώρο τους σε περίπτωση νίκης.
  2. Παραμένει ο αρχικός τρόπος υποβολής συμμετοχών μέσω email στη διεύθυνση   krinilivephotos@yahoo.gr .Με την αποστολή στο email οι συμμετέχοντες   λαμβάνουν απαντητικό email με τον κωδικό συμμετοχής.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την παράταση εκμαίευσαν οι μέχρι τώρα συμμετέχοντες και μέσω της αποστολής πρωτότυπων συμμετοχών κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, πιάνοντας την επιτροπή εξαπίνης…