Εκατοντάδες Φαρκαδόνιοι αψήφισαν το κρύο και αποχαιρέτησαν τη Ζωντανή Φάτνη

Το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στη Φαρκαδόνα δεν απέτρεψε τους Φαρκαδόνιους και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να επισκεφτούν την πλατεία για να παραστούν στη τελετή λήξη της Τρίτης, διοργάνωσης της «Ζωντανής Φάτνης».

Νωρίς το απόγευμα άνθρωποι κάθε ηλικίας άρχισαν να συγκεντρώνονται στην πλατεία της Φαρκαδόνας για να αποχαιρετήσουν τα Χριστούγεννα. Να αναπολήσουν τα όσα έζησαν το τελευταίο δεκαπενθήμερο με το πλήθος των εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν στο κέντρο της Φαρκαδόνας, καθώς επίσης και την θαλπωρή που προσέφερε η αναπαράσταση της Θείας Γέννησης, μπροστά από το ομοίωμα του Σπηλαίου.

Ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης με τη σύζυγό του Ειρήνη παρακολουθούν την τελετή λήξης της “Ζωντανής Φάτνης”

Στην φετινή διοργάνωση επικέντρωσε την προσοχή του ο δήμαρχος Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης. Εξήρε το έργο όλων όσων συνέβαλλαν στη φετινή διοργάνωση ενώ μίλησε για το άριστο πρόγραμμα των εκδηλώσεων που εντυπωσίασαν μικρούς και μεγάλους της Φαρκαδόνας κι άλλων περιοχών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και προσήλθαν για να απολαύσουν την Χριστουγεννιάτικη θαλπωρή.

Η σημαντικότερη στιγμή για τα παιδιά ήταν εκείνη της προσφοράς των δώρων. Τα παιδιά που βρέθηκαν στο χώρο παρέλαβαν τα δώρα τους,  από τους ανθρώπους του δήμου. Τα δώρα ήταν προσφορά του Δήμου και της «Ζωντανής Φάτνης» και τα μικρά παιδιά δεν έκρυβαν την ικανοποίηση και τη χαρά τους αποχαιρετώντας με το δικό τους τρόπο τα Χριστούγεννα.

Η τελετή λήξης ήταν εμπλουτισμένη με πολύ μουσική και τραγούδι από την Έλενα Γραβάλου και τον Δημήτρη Κατσαβάκη και  με την τελευταία αναπαράσταση της Θείας Γέννησης.