Άφαντο αγροτικό αυτοκίνητο στη Νομή

Άγνωστος-οι το αφαίρεσαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, παρά το γεγονός ότι ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη

Δεν πίστευε αυτό που του συνέβη ένας κάτοικος της Νομής του Δήμου Φαρκαδόνας. Παρότι το βράδυ είχε αφήσει έξω από το σπίτι του το αυτοκίνητό του, την επομένη το αγροτικό όχημα είχε κάνει φτερά, καθώς άγνωστος-οι το είχαν αφαιρέσει.

Η κλοπή έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής. Το εικονιζόμενο αυτοκίνητο 4Χ4, μάρκας Toyota Hilux βρισκόταν σταθμευμένο στη Νομή, έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη. Άγνωστος-οι, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί προσέγγισαν το χώρο και απομάκρυναν το αγροτικό όχημα. Όπως όλα δείχνουν από το περιστατικό, οι δράστες πιθανολογείται να ήταν ιδιαίτερα έμπειροι, από τον τρόπο δράσης τους. Προσέγγισαν το αυτοκίνητο σε κατοικημένη περιοχή και το απομάκρυναν χωρίς να προκαλέσουν θόρυβο, που θα τους πρόδιδε για να γίνουν αντιληπτοί.

ιδιοκτήτης του παρακαλεί όποιος γνωρίζει κάτι να ενημερώσει την Τροχαία ή να επικοινωνήσει με τον τηλεφωνικό αριθμό 6944817452 (Δίνεται και αμοιβή).