Το διασκέδασαν μέχρι πρωίας παίκτες και φίλοι του ΔΙΓΕΝΗ

Πολυκοσμία και αστείρευτο κέφι στην ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση που διοργάνωσε στο κέντρο της Οιχαλίας η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας

Η κεντρική πλατεία της Οιχαλίας αποδείχτηκε μικρή για να χωρέσει τις εκατοντάδες κόσμου, ντόπιων και επισκεπτών, που ανταποκρίθηκαν το βράδυ της παραμονής του 15Αυγουστου στο κάλεσμα της διοίκησης του Α.Ο. «Διγενή» για συμμετοχή στην ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση. Στόχος η ενίσχυση της αθλητικής ομάδας που πλέον είναι πανέτοιμοι να δώσει την αγωνιστική μάχη ενόψει και της νέας αθλητικής περιόδου που ξεκινά εντός των επόμενων εβδομάδων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πέραν των φίλων και υποστηρικτών της ομάδας και πλήθος φορέων της περιοχής που ήραν να ενισχύσουν την προσπάθεια.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης άνοιξε με χαιρετισμούς εκ μέρους της διοίκησης ενώ στην συνέχεια ακολούθησε μουσικοχορευτικό πρόγραμμα υπό τους ήχους του συγκροτήματος «Οδοιπόροι» που προσέφεραν μια ξεχωριστή μουσική νότα με τραγούδια λαϊκά που ξεσήκωσαν τον κόσμο.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν και χοροί από τα παιδικά χορευτικά τμήματα της Οιχαλίας. Ο χορός και το άφθονο κέφι διήρκησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές της Τετάρτης ανανεώνοντας όλοι το ραντεβού πλέον στα γήπεδα όπου θα αγωνίζεται η ομάδα του ΑΟ Διγενή Νεοχωρίου.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Ο ΦΑΚΟΣ ΤΟΥ ΚΡΗΝΗ LIVE

 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΗ

 

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ OICHALIA LIVE