«ΑΦΟΙ ΜΠΟΤΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.»: Ευτυχισμένη και παραγωγική χρονιά σε όλο το κόσμο

Τις ευχές τους ενόψει της έλευσης του νέου χρόνου απευθύνουν οι υπεύθυνοι και το προσωπικό της εταιρίας Υγρών Καυσίμων «ΑΦΟΙ ΜΠΟΤΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.».

Οι υπεύθυνοι της εταιρίας εύχονται σ’ όλο τον κόσμο, ο νέος χρόνος να φέρει υγεία, αγάπη και ευτυχία, δημιουργία και όνειρα, τα οποία θα πραγματοποιηθούν προσφέροντας χαμόγελα και αισιοδοξία.

Τη φετινή χρονιά η εταιρία «ΑΦΟΙ ΜΠΟΤΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.» συμπλήρωσε 70 χρόνια προσφοράς και ποιοτικής εξυπηρέτησης στη Φαρκαδόνα και ευρύτερα στο νομό Τρικάλων. Τα πρατήρια «ΑΦΟΙ ΜΠΟΤΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.» χρόνια τώρα συνεχίζουν την ανοδική πορεία στον τομέα του εμπορίου και των υγρών καυσίμων. Μια πορεία επτά ολόκληρων δεκαετιών που στοχεύει στην ποιότητα και στην εξυπηρέτηση του Φαρκαδόνιου και Τρικαλινού καταναλωτή.

Όλα αυτά τα χρονιά η οικογένεια Μπότη ακολουθεί πιστά την παράδοση. Την επαγγελματική παράδοση που δεν χάθηκε με το πέρας των δεκαετιών. Μια γνήσια παράδοση από ανθρώπους που σέβονται τον πελάτη και προσπαθούν τον εξυπηρετήσουν άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις και το σημαντικότερο προσφέροντας εδώ και χρόνια αξιόπιστες και συμφέρουσες εξυπηρετήσεις.