Αυξάνεται καθημερινά η εμπιστοσύνη των πολιτών στον Μιχάλη Μπαγιώτη

Το στοιχείο εκφράζεται καθημερινά στις περιοδείες του υποψηφίου δημάρχου Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα», όπως έγινε το βράδυ της Τετάρτης στα χωριά του Διασέλλου και της Παναγίτσας

Το μήνυμα ότι έφτασε η στιγμή για να πραγματοποιήσουν όλοι οι πολίτες του Δήμου Φαρκαδόνας το «Νέο Ξεκίνημα» έστειλε ο συνδυασμός του Μιχάλη Μπαγιώτη κατά την περιοδεία του, στο ημιορεινό Διάσελλο.  Μια κοινότητα απομακρυσμένη από την έδρα του Δήμου Φαρκαδόνας με πολλές γεωγραφικές ιδιαιτερότητες, οι οποίες ως γνωστών προκαλούν προβλήματα, τα οποία σχετίζονται με τις ελλείψεις νερού για ζωικό κεφάλαιο. Συνέπεια αυτών από τις αρχές του καλοκαιριού το νερό να μην επαρκεί για τις ανάγκες του ζωικού κεφαλαίου και να προκαλούνται αρκετά προβλήματα απωλειών ή ασθενειών.

Όπως κατέγραψε το «ΚΡΗΝΗLIVE» όλα αυτά τα προβλήματα τέθηκαν από τους κατοίκους στον υποψήφιο δήμαρχο Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα», Μιχάλη Μπαγιώτη στην διάρκεια της προεκλογικής περιοδείας το βράδυ της Τετάρτης. Γνώστης των προβλημάτων του χωριού ο Μιχάλης Μπαγιώτης και οι συνεργάτες του αναζήτησαν από κοινού λύσεις. Μάλιστα ο υποψήφιος δήμαρχος και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που πλαισιώνουν την παράταξή του, έχουν συμπεριλάβει στο πρόγραμμά τους προτάσεις για την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου ζητήματος. Δήλωσαν παρόντες στους κατοίκους, γεγονός που προκάλεσε ικανοποίηση να γνωρίζουν εξ αρχής ότι θα έχουν μια δυναμική Αρχή που θα είναι κοντά τους.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας του Μιχάλη Μπαγιώτη υπήρξε το χωριό της Πανάγιτσας. Ο κ. Μπαγιώτης επισκέφτηκε το κεντρικό καφενείο του χωριού, χαιρέτισε τους κατοίκους υποσχόμενος ότι θα βρίσκεται κοντά τους. Μάλιστα για το χωριό της Παναγίτσας, στο πρόγραμμα του συνδυασμού συμπεριλαμβάνεται η τουριστική προβολή του, καθώς ελάχιστα χιλιόμετρα από το οικιστικό περιβάλλον φιλοξενείται η Ιερά Ζωοδόχου Πηγής, η οποία μέσω της κατάλληλης και εμπεριστατωμένης ανάδειξης μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης επισκεπτών, σε συνδυασμό με την ανάδειξη δυο ακόμη Μοναστηριών που βρίσκονται στο Δήμο μας, εκείνα της Οιχαλίας και του Ζάρκου.