Αγαπητός στην περιοχή μας και σε όλο το νομό ο Θανάσης Τέλλιος

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Τρικάλων με το συνδυασμό «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» συνεχίζει τις περιοδείες του στα χωριά μας και διεκδικεί με ήθος τη στήριξη όλων μας

Στις εορταστικές εκδηλώσεις της Φαρκαδόνας και Πετρωτού συμμετείχε το περασμένο διήμερο ο Θανάσης Τέλλιος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Τρικάλων με το συνδυασμό «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» με επικεφαλής τον Κώστα Αγοραστό.

Ο Θανάσης Τέλλιος, ιδιαίτερα γνωστός και στα δύο χωριά, λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας αλλά ταυτόχρονα και των φιλικών δεσμών που έχει αναπτύξει από τα μαθητικά του χρόνια με νέους των διαμερισμάτων, έγινε δεκτός με αγάπη. Ο ίδιος δεν θα μπορούσε να μην επισκεφτεί τα δύο χωριά, όπως φυσικά έκανε και κάνει και με τα υπόλοιπα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας, για να τιμήσει την εμπιστοσύνη που δείχνει ο κόσμος στο πρόσωπό του.

Και η εμπιστοσύνη αυτή θα φανεί την προσεχή Κυριακή μέσω της κάλπης, όταν οι δημότες της Φαρκαδόνας και ολόκληρος ο νομός θα στείλει στην Περιφέρεια Θεσσαλίας νέους ανθρώπους που πραγματικά ενδιαφέρονται και το δείχνουν εμπράκτως ότι νοιάζονται για τον τόπο τους.