Αγαπούν και στηρίζουν την Ελένη Στεργίου-Μπότη οι πολίτες

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος ανακοινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα από τον επικεφαλής του συνδυασμού κ. Γιάννη Σακελλάριου και εισέρχεται στην αυτοδιοικητική μάχη για την κατάκτηση μιας έδρας στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας

Και επισήμως στην μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών εισέρχεται η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Φαρκαδόνας με το συνδυασμό «Νέα Πνοή Δημιουργίας» κα Ελένη Στεργίου- Μπότη.

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος ανακοινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα από τον επικεφαλής του συνδυασμού κ. Γιάννη Σακελλάριου και εισέρχεται στην αυτοδιοικητική μάχη για την κατάκτηση μιας έδρας στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας.

Και φυσικά το κλίμα για την κα Στεργίου – Μπότη είναι θετικό, καθώς η υποψηφιότητά της συναντά απήχηση στο κόσμο. Φάνηκε εξάλλου το πρωί και το βράδυ της Δευτέρας από την αγάπη που έδειξαν πολλοί πολίτες στο πρόσωπό της, που της έσφιξαν το χέρι ευχόμενοι καλή επιτυχία και επίτευξη των στόχων της.

Ευχές που θα την συνοδεύουν έως και τις εκλογές του Μάη που θα δημιουργήσουν μια νικηφόρα πορεία για το συνδυασμό που κατέρχεται και για την ίδια.