Αγέλη λύκων επιτέθηκαν σε κοπάδι ζώων και κατασπάραξαν αγελάδα

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι και το ρεπορτάζ του «KriniLive» που είχε μεταφέρει την είδηση για την εμφάνιση άγριων ζώων σε περιοχή μεταξύ Πετροπόρου και Πετροτού

Οι φόβοι που εξέφραζαν πρόσφατα κάτοικοι του Πετρωτού, μετά την εμφάνιση λύκων σε αγροτική έκταση, μεταξύ των δυο χωριών και συγκεκριμένα στη θέση «Βούλα» φαίνεται πως επιβεβαιώθηκαν.

Σε πρόσφατο ρεπορτάζ  το «KriniLive» είχε περιγράψει τα όσα μετέφερε κυνηγός της περιοχής, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με αγέλη λύκων στην προαναφερόμενη θέση. Ο κυνηγός από το Πετρωτό είχε περιγράψει στο «KriniLive» την εμφάνιση των λύκων που βρισκόταν στην αγροτική περιοχή και κατευθύνθηκαν προς τον Πετρόπορο.

Την συγκεκριμένη περίοδο ο κυνηγός, όπως και κάτοικοι, μετέφεραν τους φόβους τους για τυχόν επιθέσεις των λύκων σε αγρότες αλλά και στο ζωικό κεφάλαιο. Και οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν με το χειρότερο τρόπο μιας και προχθές λύκοι επιτέθηκαν σε κοπάδι ζώων, κατασπαράσσοντας μια αγελάδα.

Ο βοσκός μετά τη ζημιά που υπέστη εκφράζει το φόβο του πως η αγέλη των λύκων δεν θα σταματήσει το καταστροφικό έργο εδώ. Ενδέχεται να επιτεθεί εκ νέου σε κοπάδια ζώων, χωρίς οι ιδιοκτήτες των κοπαδιών να μπορούν να αντιδράσουν για να προστατεύσουν τις περιουσίες τους.