Άγνωστοι εξαπάτησαν ζευγάρι ηλικιωμένων στη Φαρκαδόνα και τους απέσπασαν σημαντικό χρηματικό ποσό!!!

Ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των απατεώνων που απέσπασαν ποσό μεγαλύτερο των 3.500 ευρώ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των αστυνομικών αρχών της Φαρκαδόνας για τον εντοπισμό και την σύλληψη δυο ατόμων, οι οποίοι το μεσημέρι της Τρίτης εξαπάτησαν ζευγάρι ηλικιωμένων στην έδρα του Δήμου.
Οι δυο άγνωστοι προσποιούμενοι υπαλλήλους της ΔΕΗ προσέγγισαν την οικία των ηλικιωμένων και με το παραπλανητικό επιχείρημα των τεχνικών της Επιχείρησης για υποτιθέμενοι βλάβη κατάφεραν να τους εξαπατήσουν. Συγκεκριμένα οι άγνωστοι υποστήριξαν ότι στην οικία υπάρχει βλάβη στο ηλεκτρικό δίκτυο και απαιτούνταν εργασίες. Μάλιστα οι εργασίες θα εξέπεμπαν ακτινοβολία η οποία θα κατέστρεφε χαρτονομίσματα που πιθανώς υπήρξαν σπίτι. Παρότρυναν και έπεισαν τους ιδιοκτήτες να δέσουν τα χρήματα σε ένα μαντίλι, κάτι που έκαναν ενώ στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, λαμβάνοντας το μαντίλι με τα χρήματα, ποσό που ξεπερνούσε σύμφωνα με τους παθόντες τις 3.500 ευρώ.
Άμεσα οι ηλικιωμένοι ειδοποίησαν την Αστυνομία η οποία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό στη γύρο περιοχή.
Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί στα πολλά που έχουν συμβεί την τελευταία διετία και στην περιοχή της Φαρκαδόνας. Οι αστυνομικοί για μια ακόμη φορά δεν παραλείπουν να συστήσουν τη ιδιαίτερη προσοχή των πολιτών ώστε να προστατευτούν από τα τεχνάσματα των απατεώνων. Παράλληλα συνιστούν να μην εμπιστεύονται αγνώστους ειδικά στο επιχείρημα ατυχήματος συγγενικού προσώπου και υπαλλήλων δημόσιων υπηρεσιών, καλώντας επί τόπου την αστυνομία.