Αγώνας δρόμου για τους συνδημότες να κλείσουν τις εκκρεμότητες με τα ανασφάλιστα οχήματα

Μέχρι και τις 14 Ιουλίου και συγκεκριμένα έως την ερχόμενη Παρασκευή, οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να σπεύσουν να ασφαλίσουν ή να κλείσουν κάθε είδους εκκρεμότητα.

Φυσικά και δεν είναι μονάχα οι ημερομηνίες των φορολογικών δηλώσεων που πιέζουν όσους Φαρκαδόνιους δεν κατάφεραν να σπεύσουν να τις υποβάλλουν. Πλέον στενεύουν και τα περιθώρια για την τακτοποίηση των ανασφάλιστων οχημάτων, για τα οποία πρόσφατα ένας μεγάλος αριθμός Φαρκαδόνιων έλαβε το ειδοποιητήριο για τον εντοπισμό τους. Μέχρι και τις 14 Ιουλίου και συγκεκριμένα έως την ερχόμενη Παρασκευή, οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να σπεύσουν να ασφαλίσουν ή να κλείσουν κάθε είδους εκκρεμότητα.

Τα περισσότερα ανασφάλιστα οχήματα στην Φαρκαδόνα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ειδικών, είναι δίκυκλα, τα οποία χρησιμοποιούνται σε αγροτικές εργασίες, κυρίως για την μεταφορά των αγροτών στα χωράφια. Κατά αυτό το γεγονός πολλοί από τους ιδιοκτήτες, έκριναν σκόπιμο να μην ασφαλίσουν τα οχήματά τους, καθώς δεν τα χρησιμοποιούν για την κίνηση σε κάποια εθνική οδό, αλλά σε αγροτικούς δρόμους. Φυσικά υπάρχουν και οι περιπτώσεις κι εκείνων που παρέδωσαν πινακίδες από οχήματα αλλά δυστυχώς τα λάθη του υπουργείου Μεταφορών και στη συνέχεια των Οικονομικών, επεφύλασσαν δυσάρεστες εκπλήξεις για τους πρώην ιδιοκτήτες. Υπάρχουν και οι περιπτώσεις των κλοπών, της ακινησίας λόγω παλαιότητας, όπως φυσικά και των οχημάτων που πέρασαν σε κληρονομιά λόγω θανάτου των ιδιοκτητών.

Όλοι αυτοί θα πρέπει να τρέξουν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή σε Αστυνομία, Εφορία και Διεύθυνση Συγκοινωνιών, προκειμένου να αποφύγει τα πρόστιμα.