Αγωνιά και προσδοκά ο Κώστας Κοκκινίδης

Ο δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας επικεντρώνει την προσοχή του σε σειρά στόχων, με κυρίαρχο εκείνον της βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών από το μικρότερο έως το μεγαλύτερο χωριό του Δήμου

Υπέρμαχος και υποστηρικτής της υποψηφιότητας για τη δημαρχία της Φαρκαδόνας εμφανίζεται ο Κώστας Κοκκίνιδης. Ο δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας, υπήρξε ξεκάθαρος εξ αρχής, πιστεύοντας και στηρίζοντας την υποψηφιότητα του Μιχάλη Μπαγιώτη, τονίζοντας ότι ως νέος άνθρωπος έχει να προσφέρει πολλά στο Δήμο και στην περιοχή.

Ο ίδιος στη παρούσα φάση επικεντρώνει την προσοχή του σε σειρά στόχων, με κυρίαρχο εκείνον της βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών από το μικρότερο έως το μεγαλύτερο χωριό του Δήμου.

«Αν δεν δούμε τα προβλήματα του κάθε χωριού ξεχωριστά και δεν πασχίσουμε να δώσουμε λύσεις, ο στόχος είναι χαμένος. Οφείλουμε να δούμε τα προβλήματα των πολιτών και μέσα από αυτά να βάλουμε τα θεμέλια για την καλυτέρευση της καθημερινότητας των χωριών και των κατοίκων», αναφέρει.

Ο κ. Κοκκινίδης μιλά για άνοιγμα στην κοινωνία, εξηγώντας ότι από την προσπάθεια της ιεράρχησης και επίλυσης των προβλημάτων δεν θα πρέπει να λείψει κανείς.

«Δεν χρειάζονται ούτε επαναστάσεις, ούτε μαγικά. Χρειάζεται μόνο άνοιγμα στην κοινωνία. Πρέπει να καταλάβουμε ότι από αυτή την προσπάθεια  δεν περισσεύει κανείς.», συμπληρώνει.

Τέλος δεν παραλείπει να δώσει και το προεκλογικό στίγμα, μιας και ο χρόνος αρχίζει να μετρά αντίστροφα προς τις εκλογές.  

«Στις επόμενες εκλογές οι πολίτες θα εκτιμήσουν ποιοι είναι ικανοί να ανταπεξέλθουν στις αγωνίες και τις προσδοκίες για την επόμενη μέρα του Δήμου μας.».

Πιστός σε αξίες και ιδανικά ο κ. Κοκκινίδης.