Αγωνιούν και περιμένουν οι προσωρινά επιτυχόντες της Κοινωφελούς Εργασίας

Όπως καταγράφει το ΚΡΗΝΗ LIVE άνεργοι αλλά και Δήμος Φαρκαδόνας περιμένουν  πως και πως την ανακοίνωση των οριστικών πινάκων προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες πρόσληψης

Όμηροι του ΟΑΕΔ μένουν για περισσότερο του ενός μήνα άνεργοι, προσωρινά επιτυχόντες του τελευταίου προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας για θέσεις στους Δήμους της χώρας, μεταξύ και της Φαρκαδόνας αλλά και ευρύτερα του νομού.

Αν και οι προσωρινοί πίνακες των επιτυχόντων ανακοινώθηκαν προ εβδομάδων, εντούτοις μέχρι και σήμερα δεν έχουν ανακοινωθεί τα οριστικά αποτελέσματα που θα άνοιγαν το δρόμο για την πρόσληψη των υπαλλήλων.

Εν αναμονή λοιπόν βρίσκονται και οι Φαρκαδόνιοι, προσωρινά επιτυχόντες του προγράμματος που περιμένουν από μέρα σε μέρα για την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων και την πρόσληψή τους.

Φυσικά δεν είναι μόνο οι άνεργοι που βρίσκονται σε αναμονή. Στο ίδιο πλαίσιο κινούνται και οι Δήμοι, όπως εκείνος της Φαρκαδόνας. Περιμένουν τις προσλήψεις προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις αυξημένες ανάγκες. Όπως και στους υπόλοιπους Δήμους, έτσι και στην Φαρκαδόνα, οι ανάγκες είναι έντονες, καθώς διανύουμε την άνοιξη και απαιτούνται εργατικά χέρια, ειδικά στον τομέα της Καθαριότητας. Η έλευση των νέων υπαλλήλων, ειδικά στο συγκεκριμένο τομέα αναμένεται να προσφέρει ανακούφιση, επιλύοντας προβλήματα, τα οποία παραμένουν άλυτα το τελευταίο διάστημα.