Αγωνιστής από μικρό παιδί ο Δημήτρης Χαλκιάς

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Μαζί Δημιουργούμε το Δήμο Φαρκαδόνας» με επικεφαλής το δήμαρχο Φαρκαδόνας Θανάση Μεριβάκη, βαδίζει προς τις εκλογές με στόχο τη συνέχεια του πλούσιου έργου που προσέφερε στο Δήμο Φαρκαδόνας σε θέσεις κλειδιά που του ανατέθηκαν

Ο δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης Δημήτρης Χαλκιάς έμαθε να αγωνίζεται από μικρό παιδί, μιας και βγήκε από πολύ νωρίς, από «άγουρη» θα έλεγε κανείς ηλικία στη βιοπάλη. Έμαθε να παλεύει και να μην τα παρατά και πάντα έβγαινε κερδισμένος, αισθανόμενος πλήρη ικανοποίηση.

Ικανοποίηση στον ίδιο αφήνει και η ενασχόληση με τα κοινά και την τοπική αυτοδιοίκηση. Βάδισε και συνεχίζει να βαδίζει πιστά με το συνδυασμό του δημάρχου Φαρκαδόνας και εκ νέου υποψηφίου δημάρχου Φαρκαδόνας Θανάση Μεριβάκη για να συνεχίσουν από κοινού και με συμμάχους τους δημότες να δημιουργούν το Δήμο Φαρκαδόνας.

Να συνεχίσουν να βάζουν τις βάσεις για την πρόοδο του Δήμου Φαρκαδόνας, όπως άλλωστε έκαναν τα τελευταία πέντε περίπου χρόνια.

Η διάθεση του κ. Χαλκιά είναι μεγάλη και δεν χωρά σε μέτρα και καλούπια. Το απέδειξε με το έργο του, σε θέσεις κλειδιά που του ανατέθηκαν, όπως το χαρτοφυλάκιο της Αντιδημαρχίας Αγροτικής Ανάπτυξης.

Καταφέραμε πολλά, θα πει, για να συμπληρώσει, ότι έχουμε να προσφέρουμε πολύ περισσότερα.

Και ο Δημήτρης Χαλκιάς έχει διάθεση να προσφέρει για τους πολίτες που τον αγαπούν και βλέπουν στο πρόσωπο του την καθαρότητα και την ειλικρίνεια. Την ευγένεια και την μαχητικότητα, ενός απλού ανθρώπου που γνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος, πολύ δε οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι, μιας και ο ίδιος τα ζει στο πετσί του, καθότι ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα.

Για όλους αυτούς τους λόγους και για πολλούς ακόμη αξίζει να τον στηρίξουμε στην κάλπη στις 26 Μαΐου.