Η αγορά της Λάρισας τα συνδυάζει όλα

Ολοένα και περισσότεροι συνδημότες επισκέπτονται την γειτονική πόλη για τις αγορές τους

Μεγάλη γκάμα ειδών, μεγαλύτερη αγορά, πολυκαταστήματα, μεγάλων και επώνυμων εταιριών, καλύτερες τιμές και άμεση εξυπηρέτηση είναι μερικά από τα στοιχεία και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η αγορά της Λάρισας που προτιμάται από πολλούς κατοίκους χωριών της Φαρκαδόνας.

Κάτοικοι της περιοχής μασ επιλέγουν χρόνια τώρα την αγορά της Λάρισας για τα ψώνια τους. Αν και υπαγόμαστε στο νομό Τρικάλων, οι κάτοικοι των  χωριών μας επιλέγουν και οδεύουν στο γειτονικό νομό που απέχει μερικά επιπλέον χιλιόμετρα ή σχεδόν τα ίδια από τα Τρίκαλα.

Όπως εξηγούν η αγορά της Λάρισας είναι ιδιαίτερα μεγάλη και δεν συγκρίνεται σε κανένα επίπεδο με εκείνη των Τρικάλων. Χαμηλές τιμές πώλησης, μεγάλη ποικιλία εμπορευμάτων, συμφέρουσες προσφορές μερικά από τα πλεονεκτήματα που αποτελούν αφορμή να προτιμούν την συγκεκριμένη αγορά.

Πλέον οι υπηρεσίες κάποιων  καταστημάτων της Λάρισας αναβαθμίστηκαν. Οι αγορές γίνονται ακόμη και με ηλεκτρονικό τρόπο, ενώ τα ψώνια μεταφέρονται από τους υπευθύνους των καταστημάτων στις οικίες των πελατών στα χωριά μας. Πρόκειται για μια συμφέρουσα ενέργεια που απομακρύνει τις μετακινήσεις και εξυπηρετεί άμεσα.

Αξίζει να υπογραμμιστεί εδώ ότι πέραν των αγορών η πλειονότητα των Φαρκαδόνιων έρχεται να επισκεφτεί τη Λάρισα για να εξυπηρετήσει και άλλες ανάγκες της, όπως επισκέψεις σε γιατρούς (πολλοί συντοπίτες διατηρούν ιατρεία στη Λάρισα) και άλλους επαγγελματίες.