Ποιότητα και εγγυημένες τιμές από ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ – ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ «ΚΑΤΣΑΡΑΚΟΣ»

Περισσότερο των τεσσάρων δεκαετιών κινείται δυναμικά στο χώρο παράγωγης και εμπορίας αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων. Κύριο μέλημα η ποιότητα, ο σεβασμός στον αγροτοκτηνοτρόφο, οι εγγυημένες τιμές.

Ο λόγος για την ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ – ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ «ΚΑΤΣΑΡΑΚΟΣ» που εδρεύει στο Ζάρκο, δηλώνοντας κάθε εποχή έτοιμη να εξυπηρετήσει τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα από το 1999 και πάνω από 45 χρόνια στον χώρο της εμπορίας δημητριακών προϊόντων (καλαμπόκι, κριθάρι , σιτάρι).

Με την επέκταση, με νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις αποθήκευσης SILO, η εταιρεία αναπτύσσεται δυναμικά και στοχεύει στην περαιτέρω βελτίωση και κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, με άξονα πάντα την προσωπική σχέση και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση , που συνοψίζεται στα εξής χαρακτηριστικά:

  • Δυνατότητα εξατομικευμένης επιλογής στον πελάτη για την διαμόρφωση του σιτηρεσίου , όπως αυτός το επιθυμεί.
  • Αποκλειστική συνεργασία με Έλληνες παραγωγούς αγροτικών προϊόντων υψηλής ποιότητας.
  • Πελατοκεντρική διαχείριση με άμεση επαφή πελάτη-διεύθυνσης ως βασικό στοιχείο της εξυπηρέτησης.
  • Άμεση παράδοση των προϊόντων στον χώρο σας.
  • Πολυετής εμπειρία.
  • Αυξημένη απόδοση στα σιτηρέσια των παραγωγικών και οικόσιτων ζώων .

Η μέχρι τώρα εμπιστοσύνη των πελατών της αποτελεί για τους υπευθύνους την ουσιαστικότερη διαφήμιση και ανταμοιβή καθώς και το κίνητρο για να συνεχίσουν με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη και δυναμική, με απόλυτη προσήλωση στην ποιότητα και τον σεβασμό στις διαφορετικές και ιδιαίτερες ανάγκες – προτίμησης του Έλληνα κτηνοτρόφου- πτηνοτρόφου.

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ

Η ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ – ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ «ΚΑΤΣΑΡΑΚΟΣ» ενημερώνει τους παραγωγούς ότι ξεκίνησε η παραλαβή καλαμποκιού. Η παραλαβή γίνεται στις εγκαταστάσεις της βιοτεχνίας στο Ζάρκο, καθώς και στις νέες εγκαταστάσεις (ΣΙΛΟ) στην παλιά περιφερειακή οδό Ζάρκου – Φαρκαδόνας. Για όσους παραγωγούς το επιθυμούν η παραλαβή και η μεταφορά γίνεται δωρεάν από φορτηγά της Βιοτεχνίας.

Με εγγυημένες και συμφέρουσες τιμές για το παραγωγό και άμεση καταβολή των χρημάτων.

Έδρα Βιοτεχνίας: Ζάρκο Τρικάλων. Τηλέφωνο fax 2433041678. Υποκατάστημα Τρίκαλα: Β. Τσιτσάνη 87 Τρίκαλα. Τηλέφωνα επικοινωνίας: Βάϊος Κατσαράκος: 6944892949, Χρήστος Κατσαράκος: 6948256020.