Ακατάπαυστα τρέχει και ακούει τα προβλήματα των πολιτών ο Μιχάλης Μπαγιώτης

Ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα» αφουγκράστηκε τα αιτήματα που του μετέφεραν οι αγρότες και οι ελευθεροεπαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του υπαίθριου εμπορίου

Κοινωνοί των προβλημάτων των παραγωγών  και των μικροπωλητών της λαϊκής αγοράς καθώς και των πολιτών του Δήμου Φαρκαδόνας έγιναν το πρωί του Σαββάτου ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα» Μιχάλης Μπαγιώτης αλλά οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης.

Όπως κατέγραψε η «ΚΡΗΝΗLIVE» ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας με το δυναμισμό και την αισιοδοξία που τον διακρίνει βρέθηκε εκεί κοντά στους δικούς του ανθρώπους, ακούγοντας προσεκτικά τα όσα είχαν να τον αναφέρουν. Γνώστης της κατάστασης που επικρατεί στην ελληνική ύπαιθρο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας, αφουγκράστηκε τα αιτήματα που του μετέφεραν οι αγρότες και οι ελευθεροεπαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του υπαίθριου εμπορίου.

Για όλους αυτούς τους ανθρώπους ο Μιχάλης Μπαγιώτης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι θα βρίσκονται δίπλα τους, θα αναζητούν λύσεις στα προβλήματα και θα επιδιώκουν την συνεργασία.

Κι αυτό οι πολίτες του Δήμου Φαρκαδόνας το αντιλαμβάνονται. Θέλουν στο τιμόνι του Δήμου έναν άνθρωπο διεκδικητικό που θα νιώθουν κοντά τους κάθε στιγμή, να τους ακούει και να μάχεται υπερασπιζόμενος τα δίκαια αιτήματα τους.

Μετά την περιοδεία στην λαϊκή αγορά ο Μιχάλης Μπαγιώτης και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι περιηγήθηκαν στα καφέ της κωμόπολης, με τον κόσμο να τους υποδέχεται με ενθουσιασμό, δίνοντας μια πρόγευση για την νικηφόρα πορεία της 26ης Μάη.