Ακάθεκτα και αποφασιστικά κινείται ο Βασίλης Κακάλιας

Στην πόλη της Καλαμπάκας περιηγήθηκε και ανέπτυξε συναντήσεις με πρώην και νυν αυτοδιοικητικούς ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό «Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας» του Νίκου Τσιλίμίγκα, Οιχαλίωτης γιατρός Βασίλης Κακάλιας

Ακάθεκτα και ελπιδοφόρα συνεχίζει τον κύκλο επαφών, ο Βασίλης Κακάλιας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του υποψηφίου περιφερειάρχη Θεσσαλίας Νίκου Τσιλιμίγκα.

Ο Οιχαλιώτης γιατρός και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Τρικάλων βρέθηκε στην Καλάμπάκα και συναντήθηκε με πρώην και νυν αυτοδιοικητικούς, με στελέχη της κεντροαριστεράς, με τα οποία συνδέεται με στενούς φιλικούς δεσμούς.

Όπως κατέγραψε το «ΚΡΗΝΗ LIVE» ο κ. Κακάλιας κατά την επίσκεψη του στην πόλη της Καλαμπάκας, συναντήθηκε με τον υποψήφιο δήμαρχο Μετεώρων κ. Θεόδωρο Αλέκο καθώς και με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, μεταξύ των οποίων και την κα Όλγα Μίχου-Τσιασιώτη.

Παράλληλα στην ίδια επίσκεψη είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Αντώνη Πινιάρα, πρώην δήμαρχο Καλαμπάκας, τον Αντώνη Ντιντή, πρώην δήμαρχο του Καποδιστριακού Δήμου Φαλώρειας.

Κατά τις συναντήσεις, όλοι τους είχαν πολλά να πουν και να θυμηθούν. Να ανατρέξουν στο παρελθόν και στους αγώνες που είχαν δώσει όλοι μαζί με τις προοδευτικές δυνάμεις για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου. Από τη συζήτηση δεν έλειψε και η αναφορά στο παρόν για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, και τους στόχους που τίθεντο σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο για την αλλαγή σελίδας σε Δήμους και Περιφέρειες, με τη συμπόρευση όλων των προοδευτικών δυνάμεων που θα επαναφέρουν την χαμένη ελπίδα.