Άκρως επιτυχημένα έκλεισε το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ «3ΟΝ3 2018»

Στη διοργάνωση συμμετείχαν 15 ομάδες των τριών ατόμων που πέραν του αθλητισμού μετέφεραν μηνύματα κατά της βίας και του ρατσισμού

 Για τρεις ημέρες από την Τετάρτη έως την Παρασκευή η καρδιά της νεολαίας αλλά ταυτόχρονο και του ερασιτεχνικού αθλητισμού χτύπησε στην Φαρκαδόνας. Για τρεις ημέρες το γήπεδο μπάσκετ του γενικού λυκείου Φαρκαδόνας γέμισε ζωή στην πρώτη κατά σειρά διοργάνωση του Τουρνουά Μπάσκετ «3ΟΝ3 2018». Η αθλητική εκδήλωση που ξεκίνησε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής διοργανώθηκε από το Δήμο Φαρκαδόνας και την Αντιδημαρχία Παιδείας και Πολιτισμού σε συνεργασία με την ομάδα μπάσκετ «Εργαζόμενοι  του  Δήμου Φαρκαδόνας» στα πλαίσια των αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων για το Καλοκαίρι  2018.
Στην τριήμερη διοργάνωση που ολοκληρώθηκε άκρως επιτυχημένα το απόγευμα της Παρασκευής συμμετείχαν 15 ομάδες, οι οποίες αγωνίστηκαν μεταφέροντας μηνύματα για τον αθλητισμό, τη βία και το ρατσισμό.
Σύνθημα του 1ου Τουρνουά Μπάσκετ «3ΟΝ3 2018», «Τάπα στη Βία και στο Ρατσισμό». Στόχος της αθλητική διοργάνωση, ήταν να φέρει πιο κοντά την νεολαία στον αθλητισμό, μεταφέροντας ταυτόχρονα μηνύματα κατά της βίας και του ρατσισμού. Και τα κατάφερε αν κρίνουμε από τις συμμετοχές.
Στο τουρνουά θα συμμετέχουν δεκαπέντε (15) ομάδες  αθλητών,  των τριών ατόμων από τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου.
Βασική επιδίωξη της διοργάνωση  του τριήμερου τουρνουά  μπάσκετ ήταν να φέρει κοντά στο άθλημα του μπάσκετ περισσότερους φίλους και να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους πολίτες, ώστε να ενεργοποιηθούν σε τακτική βάση και  να είναι  αφορμή  για την καθημερινή άσκηση των πολιτών.
Για την ιστορία νικήτρια ομάδα του τουρνουά αναδείχθηκε η ομάδα “Φιλαράκια”  Φαρκαδόνας η οποία επικράτησε της ομάδας Dpg7000 Οιχαλίας στον μεγάλο τελικό με σκορ 11-10 ενώ πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο Κώστας Στάμος της Φαρκαδόνιας ομάδας.

Κατά την λήξη της διοργάνωσης αποδόθηκαν βραβεία και μετάλλια ενώ το ραντεβού ανανεώθηκε για το επόμενο έτος με την ευχή να υπάρξουν ακόμη περισσότερες συμμετοχές.

 

1 σχόλιο

  1. τεο αν θελεισ τη γνωμη μου παρατα τους ολους και κοιτα την παρτι σου.δεν αξιζουν τα κολοχωρια μας τετοια προβολη και διαφημιση