Άκρως επιτυχημένη η εκδήλωση του δημοτικών σχολείων Οιχαλίας

Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας για την άριστη διοργάνωση και παρουσία γονιών, μαθητών και φορέων

Άκρως επιτυχημένη χαρακτηρίστηκε η εκδήλωση κοπής πίτας των δημοτικών σχολείων Οιχαλίας. Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο κοσμικό κέντρο «Αφροδίτη» της Οιχαλίας παρουσία μαθητών, εκπαιδευτικών και φορέων.

Οι παραβρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για την νέα χρονιά, να διασκεδάσουν αλλά και να θέσουν επί τάπητος τους στόχους που αναμένεται να ξεδιπλώσουν έως και τον Ιούνιο με την λήξη των μαθημάτων.

Με αφορμή την εκδήλωση ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση, μέσω της οποία ευχαριστεί θερμά τα παιδιά και τους γονείς που έδωσαν δυναμική παρουσία στην εκδήλωση, συμβάλλοντας στην επιτυχία.

Επίσης ευχαριστεί θερμά την διευθύντρια κα Ελένη Τζαβέλα κι όλους τους εκαπιδευτικούς, ανεξαρτήτως που για μια ακόμη χρονιά στηρίζουν τις προσπάθειες τοπυ Συλλόγου, όχι μόνο με τη φυσική παρουσία, αλλά έμπρακτα και σε όλα τα επίπεδα.

Στην ίδια ανακοίνωση ευχαριστούν την χοροδιδάσκαλο κα Σοφία Μόρφου και τους μικρούς χορευτές που έκλεψαν την παράσταση, όπως επίσης και το Σύλλογο Γυναικών Οιχαλίας.

Τέλος ευχαριστούν τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας για την άριστη συνεργασία που ανέπτυξαν για την διοργάνωση. 

Δείτε εικόνες από την εκδήλωση: