Αλλαγή σκυτάλης στην διοίκηση του ΑΤ Φαρκαδόνας

Ο Αστυνόμος Δημήτριος Καραϊσκος, ένας άξιος αστυνομικός με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, παρέδωσε τα ηνία του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος σ’ έναν αξιόλογο και έμπειρο συνάδελφό του

Αλλαγή σκυτάλης στο Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας και στην διοίκηση της τοπικής Αστυνομικής Αρχής.

Ο μέχρι πρότινος διοικητής του ΑΤ Φαρκαδόνας παρέδωσε τα ηνία του Αστυνομικού Τμήματος, στον Αστυνόμο Δημήτριο Νταφέκη.

Στη διάρκεια της πορείας του στο τιμόνι του ΑΤ Φαρκαδόνας, ο κ. Καραϊσκος επέδειξε μεγάλο ζήλο, καθώς επίσης ευαισθησία για την πάταξη της εγκληματικότητας στην ευρύτερη περιοχή και στην ακτίνα δράσης του τοπικού Τμήματος. Ένας αστυνομικός με ήθος και αρχές, πάντα με ανοιχτή την πόρτα του γραφείου του στον πολίτη, άκουγε τα προβλήματά του. Κατά την διάρκεια άσκησης των καθηκόντων συνέβαλε ώστε να εξακριβωθούν πολλές αστυνομικές υποθέσεις και να συλληφθούν οι υπαίτιοι για τις παράνομες πράξεις τους. Αγαπητός και προσιτός σ’ όλους τους Φαρκαδόνιους, συνεργάσιμος με τις τοπικές Αρχές για διάφορα ζητήματα, όπως επίσης και με το προσωπικό του ΑΤ Φαρκαδόνας.

Η Φαρκαδόνα, ωστόσο, και το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, έχει να χαίρεται καθώς την θέση του κ. Καραϊσκου, λαμβάνει ένας άξιος αστυνομικός με πολύχρονη πείρα στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και εμπειρία σε αστυνομικές υποθέσεις. Τον κ. Καραϊσκο διαδέχεται ένα αξιόλογο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ., ο κ. Δημήτριος Νταφέκης.

Σε συνεργασία με τον προκάτοχό του, ο κ. Νταφέκης, θα συνεχίσει το επιτυχημένο έργο, για να αισθανόμαστε ασφαλείς, οι ίδιοι και οι περιουσίες μας. Βέβαιο ο δρόμος δεν είναι εύκολος, μιας και η εγκληματικότητα σε όλη τη Θεσσαλία και στο νομό μας, μεταλλάσσεται συνεχώς. Ωστόσο τόσο νέος, όσο και παλιός διοικητής σε συνεργασία με όλο το προσωπικό, θα αγωνιστούν προκειμένου αν όχι να εξαλειφτούν στο σύνολο τους δυσάρεστα περιστατικά, να μειωθούν σε σημαντικό βαθμό.

Η συντακτική ομάδα του «ΚΡΗΝΗ LIVE»   εύχεται και  στους δύο άνδρες καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.