Άλλαξε όψη η Πηνειάδα χάρη στις προσπάθειες Δήμου, προέδρου και εθελοντών

Συνεργεία του Δήμου και ο πρόεδρος του χωριού φρόντισαν για την καθαριότητα του χωριού

Η καθαριότητα αποτελεί μισή αρχοντιά και ως προς αυτό κινείται το τελευταίο διάστημα η τοπική κοινότητα Πηνειάδας σε συνεργασία με το Δήμο Φαρκαδόνας και την αρμόδια αντιδημαρχία Καθαριότητας, όπως επίσης και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας.

Στόχος του προέδρου της τοπικής κοινότητας κ. Χρήστου Γιαννακού, το χωριό να παρουσιάσει μια καλαίσθητη εικόνα. Και το πετυχαίνει, αν κρίνει κανείς από τα αποτελέσματα.

Συνεργεία του Δήμου Φαρκαδόνας και της αντιδημαρχίας Καθαριότητας βρέθηκαν στο χωριό προκειμένου να συμβάλουν στην καθαριότητα του οικισμού. Στο πλευρό τους βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο πρόεδρος κος Χρήστος Γιαννακός ο οποίος δεσμεύεται  ότι θα συνεχίσει , έτσι ώστε το χωριό να ξεχωρίζει.

Μεταξύ των εργασιών ήταν η αποψίλωση των χόρτων, η κοπή κλαδιών και δέντρων, καθώς και η καθαριότητα των δρόμων.

«Πραγματικά το έργο που εκτελέστηκε από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου είναι αξιόλογο και διακρίνεται από την πρώτη κιόλας μάτια των κατοίκων και των επισκεπτών.

 


1 σχόλιο

  1. Αχιλλέας Κούμπος
    22/05/2017 at 22:42

    Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Πηνειάδας, κο Χρήστο Γιαννακό, στον Δήμαρχο κο Μεριβάκη και στις υπηρεσίες του Δήμου. Τέτοιες προσπάθειες αξίζουν την προσοχή μας