Αλλάζει όψη η πλατεία του μικρού Αχλαδοχωρίου

Ξεκίνησαν οι παρεμβάσεις από το Δήμο Φαρκαδόνας που στοχεύουν στην αισθητική αναβάθμιση του κέντρου του οικισμού

Άλλη όψη αναμένεται να αποκτήσει η κεντρική πλατεία του μικρότερου πληθυσμιακά χωριού του Δήμου Φαρκαδόνας, αυτού του Αχλαδοχωρίου. Ο Δήμος ξεκίνησε τις παρεμβάσεις στο κέντρο του χωριού, ανακαινίζοντας μέσω παρεμβάσεων την πλατεία, την οποία την απολαμβάνουν οι 165 περίπου, μόνιμοι κάτοικοι του χωριού, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά.

Μέσω των εργασιών περιλαμβάνεται η ανακαίνιση της πλατείας και η ανάπλαση, μέσω της τοποθέτησης πέτρας. Το σημείο θα διαμορφωθεί κατάλληλα, μετά από αίτημα του προέδρου κ. Βασίλη Κουτσοδήμου, που έγινε άμεσα αποδεκτό από το δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Θανάση Μεριβάκη.

«Ως μικρό χωριό δεν έχουμε ανάγκη από μεγάλα έργα. Οι λιγοστοί κάτοικοι του χωριού, και προσωπικά εγώ ο ίδιος αρεσκόμαστε στα μικρά έργα, που συμβάλουν στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας και της αισθητικής αναβάθμισης του χωριού μας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος κατά την παρουσία του «KriniTrikalon» στο χωριό.

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να εξηγήσει ότι το επόμενο διάστημα θα αιτηθεί από το Δήμο, παρεμβάσεις για τα παιδιά του χωριού, τα οποία αποτελούν το μέλλον του οικισμού, μιας και η πλειονότητα των κατοίκων είναι μεγάλης ηλικίας.