Αλλάζουν χέρια οι διευθύνσεις των δημοτικών σχολείων στο δήμο Φαρκαδόνας

Πέραν από ένα σχολείο εκείνο του δημοτικού σχολείου Γριζάνου, που παραμένει διευθυντής ο κ. Γιώργος Μπουργάνης στα υπόλοιπα σχολεία θα υπάρξουν νέοι διευθυντές μετά και τη σημερινή ανακοίνωση από πλευράς Περιφερειακής Εκπαιδευτικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας.

Αλλαγές προσώπων θα υπάρχουν από τη νέα σχολική χρονιά και στις διευθύνσεις των δημοτικών σχολείων του Δήμου Φαρκαδόνας.

Πέραν από ένα σχολείο εκείνο του δημοτικού σχολείου Γριζάνου, που παραμένει διευθυντής ο κ. Γιώργος Μπουργάνης στα υπόλοιπα σχολεία θα υπάρξουν νέοι διευθυντές, μετά και τη σημερινή ανακοίνωση από πλευράς Περιφερειακής Εκπαιδευτικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα στο 1ο δημοτικό σχολείο Φαρκαδόνας, ο μέχρι πρότινος διευθυντής κ. Σεραφείμ Ψαρράς, δίνει τη θέση του στον κ. Γεώργιο Τσιάκαλο. Στο 2ο δημοτικό σχολείο Φαρκαδόνας διευθυντής αναλαμβάνει ο κ. Δημήτριος Ζάμπρας μέχρι πρότινος διευθυντής του 2ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας.

Στο 1ο δημοτικό σχολείο Οιχαλίας διευθύντρια αναλαμβάνει η μέχρι πρότινος προϊσταμένη του δημοτικού σχολείου Πετρωτού κα Σταυρούλα Παθέκα. Ο πρώην διευθυντής και πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών κ. Χρήστος Τρικάλης, αναλαμβάνει τη διεύθυνση του δημοτικού σχολείου Ριζώματος Τρικάλων.

Διευθύντρια του 2ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας αναλαμβάνει η πρώην διευθύντρια του δημοτικού σχολείου Ταξιαρχών κα Ελένη Τζαβέλα. Τη θέση της κα Τζαβέλα στο δημοτικό σχολείο Ταξιαρχών αναλαμβάνει ο κ. Κωνσταντίνος Αργύρης.

Στο 31ο δημοτικό σχολείο Τρικάλων ορίστηκε διευθύντρια η κα Ζωή Μπούσια μέχρι πρότινος διευθύντρια του δημοτικού σχολείου Ζάρκου. Τη διεύθυνση του δημοτικού σχολείου Ζάρκου αναλαμβάνει η κα Γεωργία Καλλιτσουνάκη.

Η θητεία των διευθυντών είναι τριετής και λήγει στις 31 Αυγούστου 2020. Η ανάληψη των καθηκόντων θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη.

Δείτε εδώ την απόφαση Τοποθέτησης Διευθυντών στις Σχολικές Μονάδες της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας
Εκπαίδευσης Τρικάλων