Αλουμινοκατασκευαστές ενημερώνουν τους πολίτες για την ενεργειακή θωράκιση

Ξεκίνησαν με καμπάνια ενημέρωσης στα Τρίκαλα και θα συνεχίσουν στους υπολοίπους Δήμους μεταξύ και στα χωριά της Φαρκαδόνας

Με το «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» να αναβάλλεται συνεχώς και αορίστως, το Σωματείο Μηχανοσιδηρουργών και Αλουμινοκατασκευαστών νομού Τρικάλων, μέλη του οποίου είναι και πολλοί Φαρκαδόνιοι επαγγελματίες, «πήρε την κατάσταση στα χέρια» του, ώστε πέρα από την ενημέρωση του κάθε ενδιαφερόμενου για την αξία της ενεργειακής θωράκισης των κτιρίων, ο κλάδος να οδηγηθεί σε μια αναπτυξιακή πορεία, με όρους βιωσιμότητας και ισορροπίας.

Αυτό έπραξε το Σαββάτο και θα συνεχίσει την Κυριακή ο τοπικός Σύλλογος. Φρόντισε να στήσει το δικό του περίπτερο στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων, διανέμοντας φυλλάδια και ευημερώντας το ευρύ κοινό για την αξία και τα πλεονεκτήματα της ενεργειακής θωράκισης των οικιών και των λοιπών κτηρίων.

Φυσικά τα μέλη της τοπικής διοίκησης δεν θα μείνουν εδώ. Στο πλαίσιο της καμπάνιας που έχουν ξεκινήσει θα συνεχίσουν με ανάλογες εκδηλώσεις στους περιφερειακούς Δήμους. Μεταξύ αυτών και σε μεγάλα χωριά της Φαρκαδόνας. Εκεί Φαρκαδόνια μέλη του Σωματείου, καθώς επίσης και μέλη της διοίκησης θα προχωρησουν σε επισκέψεις και διανομή φυλλαδίων καλώντας τους πολίτες να τους εμπιστευτούν και να στηρίξουν τον κλάδο.