Άμεσα δεκτό έγινε το αίτημα του γυμνασίου Φαρκαδόνας από την Π.Ε.Τ.

Επιπλέον δρομολόγια λεωφορείων για τους μαθητές που παρακολουθούν το πρόγραμμα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας στο γυμνάσιο της Φαρκαδόνας

Άμεσα δεκτό έγινε το αίτημα που υπέβαλε στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων η διεύθυνση του γυμνασίου Φαρκαδόνας και αφορούσε έξτρα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων για τους μαθητές που παρακολουθούν στο σχολείο το πρόγραμμα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας.

Συγκεκριμένα τα δρομολόγια που εκτελούνταν δεν μπορούσαν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των μαθητών και συγκεκριμένα εκείνων των μαθητών που παρακολουθούσαν το πρόγραμμα της Ενισχυτικής. Οι μαθητές λόγω του ωρολόγιο προγράμματος δεν προλάβαιναν τα τακτικά δρομολόγια με αποτέλεσμα να καθυστερούν να μεταφερθούν στα χωριά τους με ότι αυτό συνεπάγεται.

Το θέμα μεταφέρθηκε από γονείς και μαθητές στην διεύθυνση του σχολείου μέσω της οποίας κατατέθηκε και το αίτημα για την ναυλώσει εξτρά δρομολογίων για την εξυπηρέτηση των μαθητών.

Τα λεωφορεία που θα συνεπικουρήσουν στην μεταφορά των μαθητών  αφορούν τα τους μαθητές με διαμονή την Παναγίτσα, το Γριζάνο, το Ζάρκο και την Πηνειάδα.