Άμεση η ανταπόκριση του Χρήστου Μιχαλάκη για την διάνοιξη της λιμνοδεξαμενής Αχλαδοχωρίου

Επί τέσσερις ολόκληρες ημέρες εργαζόταν στο δημοτικό διαμέρισμα του Αχλαδοχωρίου του Δήμου Φαρκαδόνας, το ειδικό σκαπτικό μηχάνημα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων για τον καθαρισμό και την επέκταση της τεχνικής λίμνης που χρησιμοποιείται για τις ανάγκες του κτηνοτροφικού κόσμου.

Ο πρόεδρος του χωριού κ. Βασίλης Κουτσοδήμος ήρθε σε επικοινωνία με τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη, καταθέτοντας το αίτημα για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, με τον πρώτο να αντιδρά άμεσα, αποστέλλοντας το ειδικό μηχάνημα για την επέκταση της λιμνοδεξαμενής.

«Πραγματικά η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων ανταποκρίθηκε αστραπιαία στο αίτημα που κατέθεσα στον κ. Μιχαλάκη. Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και οι κάτοικοι του χωριού, ευχαριστούμε θερμά τον αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη που συνέβαλε ώστε να λυθεί ένα μεγάλο πρόβλημα για το χωριό μας. Θεωρώ ότι οι κτηνοτρόφοι του χωριό μας θα επωφεληθούν στα μέγιστα από το έργο, με την συγκέντρωση νερού στην συγκεκριμένη λιμνοδεξαμενή», σημείωσε ο κ. Κουτσοδήμος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν οι καιρικές συνθήκες ευνοήσουν στην συγκέντρωση νερού, τον επόμενο χρόνο, ο κ. Κουτσοδήμος αναμένεται να καταθέσει νέο αίτημα για την περεταίρω διάνοιξη της λιμνοδεξαμενής, λύνοντας ουσιαστικά τα προβλήματα τυχόν ελλείψεων νερού για το πότισμα των ζώων.