Ανακαινίστηκε και λειτουργεί εκ νέου ο «ναός» της διασκέδασης

Πολλές μουσικές κι όχι μόνο εκπλήξεις μας περιμένουν τις ημέρες των γιορτών στο ανακαινισμένο πλέον «CENTRO» της Φαρκαδόνας

Μετά από αρκετές εβδομάδες απουσίας από τα ψυχαγωγικά δρώμενα της περιοχής μας, το Cafe Bar της Φαρκαδόνας, το «CENTRO» επανέρχεται…πλέον ανακαινισμένο.

Άνοιξε τις πύλες του στο κοινό σ’ ένα άκρως όμορφα ανακαινισμένο χώρο, που θα μας κρατήσει σε υψηλούς διασκεδαστικούς ρυθμούς στην διάρκεια των γιορτών και μετέπειτα.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κ. Γιώργος Χαλβατζάς σε συνεργασία με ειδικούς στο χώρο της διακόσμησης δημιούργησαν ένα χώρο, ιδιαίτερα προσιτό και φιλόξενο, που πραγματικά θα τον ζήλευαν καταστήματα ακόμη και μεγάλων πόλεων. Φιλόξενο όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας για τον καφέ, το ποτό, για τον ελεύθερο χρόνο, για την διασκέδαση αλλά και την χαλάρωση. Ένα στέκι κυρίως για ην νεολαία που ξέρει να διασκεδάζει, που ξέρει να επιλέγει, που ξέρει να ξεχωρίζει τα στέκια.

Τις επόμενες ημέρες το «CENTRO» μας επιφυλάσσει σειρά εκπλήξεων, που θα μας συναρπάσουν. Μουσικές κι όχι μόνο εκπλήξεις, οι οποίες θα μας μείνουν αξέχαστες.