Ανακοινώνονται την Παρασκευή οι Βαθμολογίες των πανελληνίων

Το πρωί της Παρασκευής οι βαθμολογίες θα βρίσκονται στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Τρικάλων και το μεσημέρι θα αναρτηθούν στα λύκεια της Φαρκαδόνας, της Οιχαλίας και του Επαγγελματικού Λυκείου Φαρκαδόνας

Στα ύψη δεν βρίσκεται μονάχα η θερμοκρασία λόγω καύσωνα…Κάτι ανάλογο ισχύει και με την αγωνία εκατοντάδων υποψηφίων των πανελληνίων εξετάσεων που αγωνιούν για την ημέρα ανακοίνωσης των βαθμολογίων τους στα εξεταζόμενα μαθήματα.

Οι βαθμολογίες πρόκειται να αναρτηθούν το πρωί της Παρασκευής, βάζοντας ουσιαστικά ένα τέλος στο πρώτο μέρος της αγωνίας των υποψηφίων και των οικογενειών τους. Φυσικά θα ακολουθήσει ο δεύτερος μαραθώνιος μέχρι και τα τέλη του Αυγούστου ίσως και τις αρχές Σεπτεμβρίου, ώσπου να ανακοινωθούν οι βάσεις ανά σχολή και τα τελικά αποτελέσματα.

Από πλευράς διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων είναι όλα έτοιμα για την λήψη των βαθμολογιών. Έτοιμες δηλώνουν και οι διευθύνσεις των σχολείων που βρίσκονται σε ετοιμότητα για την λήψη των βαθμολογικών καταστάσεων.

Σημειωτέον η τελική καταχώριση της βαθμολογίας των υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑ.Λ. ολοκληρώθηκε για όλα τα μαθήματα την Τρίτη. Η διακίνηση της βαθμολογίας θα ξεκινήσει από τα βαθμολογικά κέντρα το πρωί της Πέμπτης, ώστε τα δέματα να έχουν φτάσει στις Διευθύνσεις την Παρασκευή το πρωί. Από το πρωί της Παρασκευής έως το μεσημέρι, οι Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραδώσουν στα λύκεια τις καταστάσεις με τις βαθμολογίες, ώστε το μεσημέρι οι βαθμοί να αναρτηθούν σε όλα τα λύκεια και στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΠΕΘ.

Εντωμεταξύ σε τοπικό επίπεδο ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες στο 49ο Βαθμολογικό Κέντρο Τρικάλων.

Την Πέμπτη το πρωί θα αποσταλούν οι βαθμολογίες των υποψηφίων στις αρμόδιες διευθύνσεις που μετέφεραν στο νομό μας γραπτά προς εξέταση. Αναφορικά με τις επιδόσεις των μαθητών, σύμφωνα με πληροφορίες, χαρακτηρίζονται καλές ακόμη και σε μαθήματα, τα θέματα των οποίων έκρυβαν δυσκολίες (Μαθηματικά, Φυσική και Χημεία). Σχετικά με αναβαθμολογήσεις στο τοπικό βαθμολογικό κέντρο που διορθωνόταν γραπτά τριών περιοχών της χώρας, ήταν ελάχιστες, γεγονός που το χαρακτηρίζει πιο ποιοτικό.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *