Ανακοίνωσε και επίσημα η Αθανασία Χαλβατζά

Η δυναμική πρόεδρος της Φαρκαδόνας διεκδικεί εκ νέου την προεδρία της Δημοτικής Κοινότητας Φαρκαδόνας έχοντας στο πλευρό της δυναμικά και αξιόλογα πρόσωπα

Έδωσε εξετάσεις και αναμφίβολα κέρδισε με άριστα το στόχο. Έδωσε εξετάσεις και πραγματικά κέρδισε με τις σημαντικές επιδόσεις της, τον αυτοδιοικητικό στίβο. Η Αθανασία Χαλβατζά, η 38χρονη σήμερα πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φαρκαδόνας, επανέρχεται για να διεκδικήσει την προεδρεία της κωμόπολης. Με την εμπειρία που απεκόμισε την τελευταία πενταετία αλλά και την βαριά αυτοδιοικητική κληρονομιά που την ακολουθεί, φορτσάρει και διεκδικεί την εκ νέου ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε αρχικά από τους Φαρκαδόνιους το 2014.

Η κα Χαλβατζά, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της Υγείας και εργάζεται ως νοσηλεύτρια στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας θα συμμετέχει στις εκλογές, συνεργαζόμενη με τον υποψήφιο δήμαρχο Φαρκαδόνας Θανάση Μεριβάκη.

Αναμφίβολα η Αθανασία Χαλβατζά έχει πολλά ακόμη να δώσει στη Φαρκαδόνα. Είναι έτοιμη να ξεδιπλώσει τους νέους της στόχους, έχοντας δίπλα, στο ψηφοδέλτιό της, αξιόλογους ανθρώπους που οραματίζονται από κοινού, μια ομορφότερη και με πολλές προοπτικές Φαρκαδόνα.

1 σχόλιο

1. Ταρτούφος ο Β'
    21/02/2019 at 18:23

Αφού πρόσφερε ΤΟΣΑΑΑ πολλά στο δήμο της αναμενόμενο ήταν να κατέβει.
    Καθαρή περίπτωση πολιτευόμενου για καθαρά προσωπικό όφελος.
    Αυτή τη φορά αγαπητή Αθανασία δε θα σε στηρίξουμε κι εύχομαι να μη ξαναβγείς.
    Ο τόπος εδώ χρειάζεται έργα κι ανθρώπους με τόλμη, όχι μαριονέτες!