Ανάμεσα σε γυναίκες που τους συνδέει το ίδιο επώνυμο πόζαρε ο Δημήτρης Χαλκιάς

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Φαρκαδόνας Θανάση Μεριβάκη, συμμετείχε με τη σειρά του στις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμή του Αγίου Νικολάου και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί ακόμη και με δημοτικούς αντιπάλους στο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού

Ανάμεσα σε γυναίκες πόζαρε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Μαζί Δημιουργούμε το Δήμο Φαρκαδόνας» Δημήτρης Χαλκιάς.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Φαρκαδόνας Θανάση Μεριβάκη, συμμετείχε με τη σειρά του στις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμή του Αγίου Νικολάου και ο φακός του «ΚΡΗΝΗ LIVE» τον συνέλαβε να συνομιλεί με δυο γυναίκες. Η έκπληξη ότι τους συνδέει η συνωνυμία, Δημήτρης Χαλκιάς, Γεωργία Χαλκιά και  Φωτεινή Κοροκυθά – Χαλκιά.

Μπορεί με τις δυο γυναίκες να τους ενώνει το ίδιο επώνυμο, ωστόσο με την κα Φωτεινή Κοροκυθά – Χαλκιά θα τεθούν την ερχόμενη Κυριακή στη διάθεση των ψηφοφόρων μιας και η ίδια είναι υποψήφια με άλλο δημοτικό συνδυασμό. Ωστόσο αν και δημοτικοί αντίπαλοι ο κ. Χαλκιάς, πάντα ευγενικός και καλοσυνάτος δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί, καθώς δεν τον χωρίζει τίποτα με κανένα υποψήφιο. Όλους τους κρίνεις άξιους για να διεκδικήσουν με πολιτικό πολιτισμό μια θέση στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας.