Άναψαν την φλόγα της αγάπης τα νήπια του Πετρωτού

Παρουσίασαν το θεατρικό «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης που διοργανώθηκε στο σχολείο τους

Το δικό τους μήνυμα έστειλαν τα νήπια του νηπιαγωγείου Πετρωτού στη διάρκεια της ετήσιας Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης που διοργανώθηκε στο σχολείο τους. Τα νήπια παρουσίασαν το θεατρικό «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα». Μιας Χριστουγεννιάτικης ιστορίας που συγκινεί και συναρπάζει κάθε Χριστούγεννα, μιας και αποτυπώνει τον πόνο, φωτογραφίζει τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας που τα πάντα του χαρίζονται απλόχερα, αλλά και τον απέναντι, ο οποίος πραγματικά υποφέρει, έχοντας μονάχα τη ζεστασιά της ψυχής του.

Τα νήπια με την αθωότητα που τα διακρίνει χωρίς άγχος και στρες και με όπλα τους τη διάθεση να μάθουν και να γνωρίσουν τον κόσμο παρουσίασαν το θεατρικό και άφησαν τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης όλοι έμειναν έκπληκτοι στην παρουσία του Αη Βασίλη που προσέφεραν οι Μύλοι Τσιόγκα που λειτουργούν στους Γεωργανάδες και οι γονείς.

Τις ευχές στα παιδιά, στους γονείς και στους παρευρισκόμενους απηύθυνε η νηπιαγωγός κα Νεραντζιά Γιαννίκη ανώ αμέσω μετά οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν εδέσματα που ετοίμασαν οι γονείς των παιδιών.