Αναρτήθηκαν σήμερα το πρωί στα λύκεια οι βαθμολογίες των υποψηφίων των πανελληνίων εξετάσεων

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί μεταξύ των υποψηφίων των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων του Δήμου Φαρκαδόνας μετά τη σημερινή ανακοίνωση των βαθμολογιών, καθώς οι επιδόσεις τους σε γενικές γραμμές ήταν σχετικά μέτριες.
Η φετινή χρονιά για πολλούς υποψηφίους, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, έκρυβε ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις, τόσο σε τοπικό, όσο και πανελλαδικό επίπεδο.
Σε αρκετές των περιπτώσεων χαμηλές ήταν οι βαθμολογίες στο μάθημα των Μαθηματικών ενώ σε μέτρια επίπεδα κινούνταν και οι βαθμολογίες της Έκθεσης.
Σαφή εικόνα για τις επιδόσεις των υποψηφίων θα υπάρξει τις επόμενες ημέρες, καθώς από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αναμένεται να υπάρξουν αναλυτικά στοιχεία.
Από την πλευρά τους παράγοντες της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων εμφανίστηκαν συγκροτημένα αισιόδοξοι, εκφράζοντας την ελπίδα ότι και την φετινή χρονιά γενικά ο νομός Τρικάλων θα καταγράψει ανάλογες των προηγούμενων χρόνων επιτυχίες.
Οι καταστάσεις στα Τρίκαλα αλλά και στα σχολεία της Φαρκαδόνας και της Οιχαλίας έφτασαν νωρίς το πρωί όπου μετά την επεξεργασία παραδόθηκαν στους διευθυντές των σχολείων για την ανάρτηση.
Γύρω στις 11:30 το πρωί άρχισε σταδιακά η ανάρτηση των βαθμών στα γενικά λύκεια του νομού και της περιοχής μας.
Με την αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, υποψήφιοι, αλλά και αρκετοί γονείς, περίμεναν στα Λύκεια την ανάρτηση των βαθμών.
Μόλις έληξαν οι συνεδριάσεις της λυκειακών επιτροπών και βγήκαν από τα γραφεία τα μέλη τους για να αναρτήσουν τους βαθμούς στους τοίχους, αμέσως υποψήφιοι και γονείς στοιβάχτηκαν στο σημείο ανάρτησης των βαθμών για να δουν τις επιδόσεις τους.
Πολλοί επέλεξαν να παραμείνουν σπίτι και να δουν τις βαθμολογίες τους μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος που έδωσε στην διάθεση των υποψηφίων το υπουργείο Παιδείας.
Επόμενη αγωνία των υποψηφίων από δω και πέρα θα είναι η διακύμανση των βάσεων, οι οποίες σε πολλές των περιπτώσεων θα έχουν φθίνουσα πορεία ακόμη και σε περιζήτητες σχολές.