Ανάσα για τους Έλληνες και την αγορά η μείωση του ΕΝΦΙΑ και οι 120 δόσεις

Ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ κ. Θανάσης Λιούτας μετά την ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου δήλωσε ότι Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη φέρνει άνεμο αλλαγής στην οικονομία

Ανάσα από την μείωση του ΕΝΦΙΑ και τις 120 δόσεις θα λάβουν οι Έλληνες φορολογούμενοι. Αυτό υπογραμμίζει σε δηλώσεις του ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ κ. Θανάσης Λιούτας ένα μόλις 24ωρο μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου στη Βουλή. Ο ίδιος επεσήμανε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη φέρνει άνεμο αλλαγής στην οικονομία, χαρακτηρίζοντας το φορολογικό νομοσχέδιο, που θα εφαρμοστεί άμεσα, αποφασιστική λύση, απέναντι στα μεγάλα προβλήματα των  πολιτών και των ανθρώπων της αγοράς

Ο κ. Λιούτας σχολιάζοντας περεταίρω το νομοσχέδιο επεσήμανε ότι η η άμεση ψήφιση του νομοσχεδίου δείχνει αρχικά τα γρήγορα αντανακλαστικά της νέας κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς επίσης και την απαρέγκλιτη στάση προς τον δρόμο της άμεσης και βιώσιμης ανάπτυξης.

Ο Θανάσης Λιούτας εξήγησε μεταξύ των άλλων ότι η μείωση του ΕΝΦΙΑ και η νέα ρύθμιση των 120 δόσεων, αποτελούν βήματα μιας συνολικής αναπτυξιακής στρατηγικής, η οποία έρχεται να διορθώσει καταλυτικά το προηγούμενο καθεστώς, το οποίο δε βοήθησε τους ανθρώπους της αγοράς και την κοινωνία και δεν ήταν δυνατό να λειτουργήσει αναπτυξιακά.

Σε αντίθεση με το τι επικράτησε επί ημερών της προηγούμενης κυβέρνησης, σήμερα τα πράγματα αλλάζουν και η αλλαγή αυτή προσανατολίζεται μόνο προς την κατάκτηση της ανάπτυξης και της ευημερίας για όλο τον κόσμο.

«Αυτό είναι το μείζον και προσωπικά εγώ, μόνο με αυτό τον τρόπο, αντιλαμβάνομαι την πολιτική, ως πράξεις, δηλαδή, προς όφελος της κοινωνίας», κατέληξε ο ίδιος.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *