Αναβλήθηκε για μια ακόμη φορά λόγω έλλειψης απαρτίας το Δ.Σ. Φαρκαδόνας

Βολές κατά πάντων και ειδικά προς μέλη της συμπολίτευσης και αντιδημάρχων που απουσίαζαν από τη συνεδρίαση εκτόξευσε ο Ανδρέας Παπαγεωργίου, αιχμηρός ο Θανάσης Μεριβάκης, λάβρος ο Βαγγέλης Ζαφείρης

Αναβολή για το απόγευμα της Πέμπτης έλαβε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας. Ο λόγος της αναβολής γνωστός… και δεν διέφερε από τις παρελθούσες αναβολές. Οι δημοτικοί σύμβουλοι που παρευρέθησαν στην αίθουσα συνεδριάσεων ήταν συνολικά 13 στο αριθμό με αποτέλεσμα να μην επιτευχθεί η επιθυμητή απαρτία για να κηρυχτεί η έναρξη της συνεδρίασης. Η συνεδρίαση ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 8 του απογεύματος της Τετάρτης. Ωστόσο μέχρι στις 8:20 ο αριθμός των δημοτικών συμβούλων δεν επαρκούσε για να ξεκινήσει η συνεδρίαση. Από την ομάδα της πλειοψηφίας παρόντες υπήρξαν οι κ.κ. Ελένη Μπότη – Στεργίου, Ηλίας Καραμάνος, Γιάννης Μέμηλας, Βασίλης Αγγέλης Ευάγγελος Ζαφείρης, Γιώργος Μακρυνιώτης, Δημήτρης Χαλκιάς, Κωνσταντίνος Τσιακάρας, Γιάννης Αναγνώστου και Ανδρέας Παπαγεωργίου ενώ από την αντιπολίτευση οι κ.κ. Παναγιώτα Γάτσιου, Δήμος Μανιώτης και για ελάχιστα λεπτά ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Κοσμάς Νικολός.

Μετά από περίπου 20 λεπτά αναμονής και ενώ αναζητούνταν έστω κι ένας δημοτικός σύμβουλος για να ξεκινήσει η συνεδρίαση, αποχωρούσε ο Ανδρέας Παπαγεωργίου, όταν δημοτικοί σύμβουλοι ενημέρωναν ότι ο κ. Κοσμάς Νικολός, είχε αποχωρήσει από το δημαρχείο της Φαρκαδόνας.

Μάλιστα ο κ. Παπαγεωργίου, εξερχόμενος της αίθουσης εκτόξευε τα βέλη του κατά πάντων και ειδικά μελών της συμπολίτευσης και αντιδημάρχων που δεν παρίστατο στη συνεδρίαση.

Κατά την έξοδο του από το δημαρχείο ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Έρχονται οι απλοί δημοτικοί σύμβουλοι και οι υπουργοί και υφυπουργοί (νοώντας αντιδημάρχους και προέδρους νομικών προσώπων) να μην συμμετέχουν στην συνεδρίαση. Τα σχόλια δικά σας», ανέφερε ο κ. Παπαγεωργίου.

Εξοργισμένος με τη στάση δημοτικών συμβούλων όλων των πλευρών που δεν παρίστατο στο συμβούλιο, εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά ο κ. Θανάσης Μεριβάκης.

«Με το να μην παραβρίσκονται στο δημοτικό συμβούλιο δεν σαμποτάρουν το Μεριβάκη. Σαμποτάρουν το Δήμο», τόνισε σε αυστηρό ύφος ο δήμαρχος Φαρκαδόνας.

Λίγο πριν ο δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Ζαφείρης είχε βγει εκτός εαυτού με τους δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης που δεν παραβρέθηκαν στην συνεδρίαση, με την απουσία τους να έχει ως συνέπεια την ματαίωση του δημοτικού συμβουλίου.