Ανδρέας Παπαγεωργίου: Παγοδρόμια οι δρόμοι Φαρκαδόνας- Οιχαλίας

Δεν θέλω να γίνω κακός και να στενοχωρήσω (ξανά) τον κύριο Δήμαρχο και να τον αναγκάσω να να χάσει τον χρόνο του και να τρέχει να δημοσιεύει στα facebook κλπ προσπαθώντας να διαψεύσει τα αδιάψευστα, όμως, οφείλω να εντοπίσω (για μια ακόμη φορά) την ολιγωρία ή παράλειψη των υπευθύνων, αφού για μια ακόμη φορά έως στις 09:00 σήμερα δεν έριξαν αλάτι τουλάχιστον στους βασικούς δρόμους και ειδικά στην είσοδο Φαρκαδόνας στον κόμβο (όπως μου κατήγγειλαν οι ιατροί που προσήλθαν από εκείνη την κατεύθυνση) και στους δρόμους που οδηγούν στο ΚΥΦαρκαδόνας.

Φυσικά στους δρόμους στην Οιχαλία και στη διαδρομή προς Φαρκαδόνα μέσω Κρήνης και Παναγίτσας (από όπου διήλθα) η κατάσταση ήταν πολύ χειρότερη. Σκέτο παγοδρόμιο. Οι φωτογραφίες που επισυνάπτω είναι αδιάψευστος μάρτυρας όπως και τα σχετικά άρθρα στο krinilive.

Μεταφέρω δεν την αγανάκτηση τόσο των εργαζομένων στο ΚΥΦαρκαδόνας, (όσων μπόρεσαν να προσέλθουν) όσο και των δημοτών μας

https://www.oichalianews.gr/demos-pharkadonas/mamades-upomone-kleista-kai-ten-pempte.html

https://www.oichalianews.gr/demos-pharkadonas/anakoinose-gia-ten-leitourgia-ton-skholeion.html

Τελικά μόνο Έτοιμος ΔΕΝ ΗΤΑΝ να επέμβει και να αντιμετωπίσει τις έντονες χιονοπτώσεις ο Δήμος Φαρκαδόνας, όπως αναγράφεται σε άρθρο στις 9/1/2019

Μετά τιμής

Παπαγεωργίου Ανδρέας

Δημοτικός Σύμβουλος

10-1-2019
3 Σχόλια

 1. Carlos marighela
  11/01/2019 at 11:55

  Αν θέλετε να κάνετε αντιπολίτευση στον κ δήμαρχο βρείτε αλλά θέματα κ Παπαγεωργίου. Διότι ως γνωστών ο κ μεριβακης διετέλεσε στέλεχος της χούντας(εσατζης),και ως εκ τούτο θέματα που αφορούν (δρόμους,καθάρισμα οικόπεδων,κτλ) ήταν αποτελεσματική οι βασανιστές μισάνθρωποι.Με το αζημίωτο βέβαια .

 2. Δημήτρης Β
  10/01/2019 at 22:48

  ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!! κύριοι της δημοτικής αρχής. Κύριε δήμαρχε είστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ! Τι χαλί ήταν αυτό σήμερα με τους δρόμους; Δε θέλαμε να καθαρίσετε μπροστά στα σπίτια μας, αλλά ούτε τους δρόμους που ενώνουν τα δημοτικά διαμερίσματα; Ποια ήταν η ετοιμότητα σας που διαβάσαμε χθες στο Krinilive; Σήμερα το πρωί όλοι οι δρόμοι που ενώνουν τα χωριά του δήμου ήταν απροσπέλαστοι! Ένα απέραντο παγοδρόμιο! Που ήταν τα μηχανήματα χθες το βράδυ να καθαρίσουν τους κεντρικούς δρόμους και να ρίξουν αλάτι; Ή ανικανότητά σας δεν έχει όρια! Με κουβέντες και φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δεν διοικείται ο δήμος! Εικόνες ντροπής σήμερα στο βασικό οδικό δίκτυο ολόκληρου του δήμου και συνάμα επικίνδυνο για την ασφάλεια όλων! Αυτό που ζήσαμε το 2017, το ζήσαμε ξανά! Δεν μαθαίνετε από τα λάθη σας, γιατί είστε ανίκανοι! Δεν μπορείτε να διαχειριστείτε σοβαρές καταστάσεις!
  Αποτελεί ντροπή να μην έχει ο δήμος ένα μηχάνημα αποχιονισμού! Βέβαια να στήνετε φάτνες γνωρίζετε! Να αγοράσετε ένα μηχάνημα για τον αποχιονισμό, δεν βρίσκετε χρήματα!
  Απαράδεκτο! Λυπάμαι ως δημότης για την κατάντια του δήμου μας!

 3. Eleftheros Anthropos
  10/01/2019 at 20:24

  Διαφωνώ σε πολλά σημεία και με πολλές κατά καιρούς τοποθετήσεις του κ. Παπαγεωργίου. Ωστόσο σήμερα συμφωνώ απόλυτα με τα όσα υποστηρίζει για την κατάσταση που διαμορφώθηκε. Σήμερα το πρωί κάποιοι θα έπρεπε να ντρέπονται να κυκλοφορούν και να βλέπουν τους δημότες στα ματιά για την κατάσταση που διαμορφωνόταν στους δρόμους. Ευτυχώς που φρόντισε ο καλός Θεούλης κι έλιωσε το χιόνι. Όσο για αυτούς που θα έπρεπε να δηλώσουν την παραίτηση τους σήμερα, θα τους δούμε και αύριο, να μας παίρνουν τηλέφωνα για να μας πείσουν για το μεγάλο έργο τους και τις προσπάθειες που έκαναν για να μας μάθουν πατινάζ.
  Τέλος τα τηλέφωνα κύριοι, τέλος και η ψυχοθεραπεία…το μαγαζί έκλεισε. Μιλάει η κατάσταση, σήμερα μίλησαν οι πολίτες και τα έλεγαν έξω από τα δόντια, ασχέτως αν δεν τα παραδεχόσασταν και φροντίσατε να τα περιγράφετε όπως σας συνέφερε, επιμερίζοντας τις ευθύνες όχι σε εσάς αλλά σε άλλους.