Ανέδειξαν το μεγάλο ταλέντο τους τα παιδιά του 1ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας

Τα παιδιά όλων των τάξεων μπροστά σε αρκετό κόσμο επιδόθηκαν σε διάφορους αγώνες και παρουσίασαν σκέτς

Λίγες ώρες πριν την επίσημη έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών οι μαθητές του 1ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας διοργάνωσαν την δική τους γιορτή. Πρωταγωνιστές σε σειρά εκδηλώσεων που συμμετείχε το σύνολο του σχολείου, ξεδίπλωσαν το ταλέντο και την παιδική αθωότητα,  αποδεικνύοντας ότι εκτός από καλοί μαθητές είναι πολύ καλοί ηθοποιοί, τραγουδιστές και αθλητές.

Τα παιδιά όλων των τάξεων μπροστά σε αρκετό κόσμο επιδόθηκαν σε διάφορους αγώνες τους οποίους διασκέδασαν με τη ψυχή τους, ενώ τα μικρότερα απήγγειλαν ποιήματα και τραγούδησαν καλοκαιρινά τραγουδάκια.

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου ως συνήθως δημιούργησε το δικό του μοναδικό μπουφέ και πρόσφερε σε μικρούς και μεγάλους γλυκίσματα και διάφορα σπιτικά εδέσματα.

Τις ευχές προς τους μαθητές απηύθυνε ο διευθυντής του σχολείου κ. Χρήστος Τρικάλης. Ευχήθηκε καλό καλοκαίρι ενώ επιβράβευσε την προσπάθεια των μαθητών του, απευθύνοντας στους ίδιους και στους συναδέλφους δασκάλους θερμά συγχαρητήρια.

Με αυτό τον τρόπο κλείνει για φέτος η σχολική χρονιά αφού οι καλοκαιρινές διακοπές είναι προ των πυλών. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κος Μπουλούμπασης Χρήστος