Ανεπανάληπτο κέφι και χορός μέχρι πρωίας στο Κεραμίδι

Το γλέντησαν παίκτες και διοίκηση του Α.Ο. Κεραμιδίου Πηνειός και πλήθος κόσμου που συναντήθηκαν στην πλατεία του χωριού σε μια μοναδική εκδήλωση

Αστείρευτο κέφι, καλοκαιρινή διάθεση, μουσική, αλλά και χορός που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, σκιαγράφησαν το τοπίο, που διαμορφώθηκε στην κεντρική πλατεία, του δημοτικού διαμερίσματος Κεραμιδίου του Δήμου Φαρκαδόνας.

Οικοδεσπότες η διοίκηση και οι παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας του Α.Ο. Πηνειός Κεραμιδίου, που διοργάνωσαν την ετήσια, καλοκαιρινή χοροεσπερίδα, για την ενίσχυση του αθλητικού σωματείου ενόψει της νέας αθλητικής σεζόν που ξεκινά στις αρχές του επόμενου μήνα.

Στο κάλεσμα της ομάδας ανταποκρίθηκαν εκατοντάδες κόσμου του Κεραμιδίου, αλλά και των όμορων χωριών της Φαρκαδόνας αλλά και της Καρδίτσας που ήρθαν να διασκεδάσουν μέχρι τα ξημερώματα υπό τους ήχους ζωντανής ορχήστρας και τα τραγούδια της Ράνιας Χελιδώνη, της Λένας Ζέττα και του Λάζαρου Σατραζέμη.

Η πλατεία του Κεραμιδίου γέμισε από μουσική και τραγούδια σε μια καλοκαιρινή εκδήλωση που πραγματικά άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων για την άρτια διοργάνωση και φιλοξενία. Η διοίκηση και οι παίκτες της ομάδας ευχαρίστησαν όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε και συμμετείχε στην εκδήλωση, στηρίζοντας την προσπάθεια των προηγούμενων χρόνων κι εκείνη που ξεκινά στο αμέσως επόμενο διάστημα.


1 σχόλιο

  1. τεο αν θελεισ τη γνωμη μου παρατα τους ολους και κοιτα την παρτι σου.δεν αξιζουν τα κολοχωρια μας τετοια προβολη και διαφημιση