Ανεβάζει ψηλά τον πήχη ο Θάνος Κούτσικος

Ο υποψήφιος τοπικός σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Φαρκαδόνας, Θάνος Κούτσικος, με το συνδυασμό «Μαζί δημιουργούμε το Δήμο Φαρκαδόνας», με επικεφαλής τον δήμαρχο, Θανάση Μεριβάκη, διακρίνεται για το ζήλο του και τη μαχητικότητά του

Ένα από τα στοιχεία για τα οποία διακρίνεται ο υποψήφιος τοπικός σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Φαρκαδόνας, Θάνος Κούτσικος, με το συνδυασμό «Μαζί δημιουργούμε το Δήμο Φαρκαδόνας», με επικεφαλής τον δήμαρχο Θανάση Μεριβάκη, είναι ο έντονος ζήλος και η διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Το απέδειξε εξάλλου σ’ όλους τους τομείς στους οποίους υπήρξε ενεργό μέλος. Αυτός ο ζήλος πλέον είναι έντονος με τη συμμετοχή του στα κοινά. Ένα διαφορετικό όραμα, που θα προσδίδει το φρέσκο και το δυναμικό.

Ο υποψήφιος τοπικός σύμβουλος μεταφέρει τη δέσμευση να αγωνιστεί με δύναμη καρδιάς και ψυχής για τον τόπο του. Υπέρμαχος της ιδέας  για ανοιχτούς ορίζοντες, θα έρθει να ανεβάσει τον πήχη ψηλά και να θέσει ευγενικούς στόχους προς όφελος της δημοτικής κοινότητας Φαρκαδόνας και των συμπολιτών του. Σε αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε με τη συμμετοχή του στο τοπικό ψηφοδέλτιο θέλει όλους τους συνυποψήφιους του δίπλα του, όπως φυσικά κι όλους τους Φαρκαδόνιους, καθώς χωρίς αυτούς και αναμφίβολα χωρίς συνεργασία οι στόχοι του δεν θα επιτευχθούν.

Θα παλέψει με πολιτική ευγένεια για ένα συνεργατικό αγώνα για να δει την Φαρκαδόνα να ξεχωρίζει και να αποτελεί το κέντρο των εξελίξεων όλου του νομού.