Ανοίγει δρόμους και στην αυτοδιοίκηση ο Γιώργος Χαλβατζάς

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Ο Τόπος μας Αύριο-Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση» διεκδικεί αποφασιστικά μια έδρα στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας

Υπεύθυνος και δραστήριος στο επαγγελματικό, στο κοινωνικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα, ο Γιώργος Χαλβατζάς, αποφάσισε να δώσει το παρών πλέον και στα αυτοδιοικητικά δρώμενα της Φαρκαδόνας.

Όπως καταγράφει η «ΚΡΗΝΗLIVE» ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας με το συνδυασμό της κα Ελένης Χλαβατζά, σαρώνει τη Φαρκαδόνα και τα χωριά της, διεκδικώντας τη ψήφο των πολιτών, λαμβάνοντας μια εκ των εδρών του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας.

Αναμφίβολα οι γνωριμίες του Γιώργου σε όλο το φάσμα του Δήμου είναι κάτι παραπάνω από πολλές. Και πως άλλωστε όταν ο ίδιος τα προηγούμενα χρόνια είχε ισχυρή παρουσία στα αθλητικά δρώμενα της γενέτειρας του, κατέχοντας την προεδρεία της ΑΕΦ, αλλά σημαντική χαρακτηρίζεται η παρουσία του και στον πολιτιστικό τομέα, μιας και βρισκόταν σε θέσεις κλειδιά διοικήσεων πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής.

Μετά την ηχηρή παρουσία στον πολιτισμό, τον κοινωνικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα, ο Γιώργος Χαλβατζάς ανοίγει δρόμους και στην Αυτοδιοίκηση!!!