Ανοιξιάτικη μουσικοχορευτική νότα στο Ζάρκο

Κέφι και άφθονη διασκέδαση στο ετήσιο πανηγύρι του χωριού, με αφορμή τον εορτασμό του πολιούχου Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Ζάρκου

Ξεφάντωσαν μέχρι πρωίας κάτοικοι και επισκέπτες στο Ζάρκο, κατά τη διάρκεια του παραδοσιακού, ετήσιου πανηγυριού που διοργανώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην κεντρική πλατεία του χωριού. Το πανηγύρι διεξάγεται κάθε χρόνο στις 7 Μαΐου, παραμονή της εορτής του πολιούχου του χωριού, Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου.

Η κεντρική πλατεία από νωρίς το βράδυ της Κυριακής, γέμισε ασφυκτικά από κόσμο, που είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα εξαιρετικά όμορφο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

Κατά την εκδήλωση εμφανίστηκαν τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Φαϋττός» με τους μικρούς και τους ενήλικες χορευτές να αναδεικνύουν το ταλέντο τους στο χορό και την αγάπη τους στην παράδοση. Λίγο αργότερα το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας, που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση των διοργανωτών παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς από την περιοχή και ευρύτερα.

Το ανοιξιάτικο ετήσιο γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί της Δευτέρας με τους συμμετέχοντας να διασκεδάζουν και να απολαμβάνουν ποτό και καλό φαγητό.