Άνοιξαν την αγκαλιά τους και ενίσχυσαν το έργο της Εκκλησίας του Πετρωτού

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στην Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πετρωτού στο «Ποσειδώνιο» της Φαρκαδόνας

Το ευρύ αγκάλιασμα των ενοριτών του Πετρωτού του Δήμου Φαρκαδόνας, καθώς και κατοίκων όμορων διαμερισμάτων του Δήμου Φαρκαδόνας συνάντησε η εκδήλωση που διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πετρωτού.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο κοσμικό κέντρο «Ποσειδώνιο» του Δήμου Φαρκαδόνας παρουσία εκπροσώπων φορέων και πλήθους κόσμου, που έσπευσε με την συμμετοχή του να ενισχύσει τις δράσεις και το έργο της αποπεράτωσης του Ιερού Ναού.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν πλήθος ιερέων με προεξάρχοντα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο που ευχήθηκε στους πιστούς, αγάπη, πίστη, ελπίδα και αυτοσυγκράτηση. Δεν παρέλειψε να σταθεί στη συμβολή και στο ποιμαντορικό έργο του π. Ελευθέριου, ο οποίος αγκαλιάζει και καθοδηγεί στο στην οδό του Κυρίου τους κατοίκους του Πετρωτού.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα χορευτικά παιδικά τμήματα του Πετρωτού με χοροδάσκαλο την κα Γιάννα Αλεξίου του Πολιτιστικού Συλλόγου  Άγιος Γεώργιος με χοροδιδάσκαλο τον κ. Θεόδωρο Αλεξίου και τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου της Σωτήρας Τρικάλων με χοροδιδάσκαλο τον κ. Αχιλλέα Λέρα.

Λίγο αργότερα το πρόγραμμα συνεχίστηκε με μουσική και χορό για όλο τον κόσμο, που είχε την ευκαιρία να ψυχαγωγηθεί έως αργά το βράδυ. Στην εκδήλωση υπήρξε πλούσια λαχειοφόρος που περιελάμβανε μικρά και μεγάλα δώρα αλλά και ο αγαπημένος των παιδιών Αη Βασίλης που μοίρασε γλυκίσματα.