Αντάλλαξαν ευχές και έλαβαν δώρα οι μαθητές του Γριζάνου

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση διοργανώθηκε στο δημοτικό σχολείο ενώ μετά το τέλος της γιορτής, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με την ευγενική χορηγία του «Υφαντή», έδωσε δώρα σ’ όλα τα παιδιά, μοίρασε γλυκά, αναψυκτικά και χυμούς σε μικρούς και μεγάλους

Το δημοτικό σχολείο Γριζάνο πλημμύρισε από την παιδική αισιοδοξία και την αθωότητα. Γέμισε ευχές και χαμόγελα, βαδίζοντας προς τα Χριστούγεννά αλλά και προς το νέο έτος, που θα ανατείλει σε λιγότερο των 10 ημερών. Ένα έτος που τα παιδιά ευχήθηκαν να είναι ειρηνικό και καλότυχο για όλο τον κόσμο.

Η μικρή γιορτούλα που διοργάνωσαν δάσκαλοι και μαθητές, άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων. Πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν τα παιδιά, που υποδύθηκαν διάφορους ήρωες των Χριστουγέννων, με κυρίαρχο τον Άγιο Βασίλη. Τον μυθικό Άγιο που προσμένουν με αγωνία τα παιδιά όλου του κόσμου.

Στο τέλος της γιορτής ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με την ευγενική χορηγία του «Υφαντή», έδωσε δώρα σε όλα τα παιδιά, μοίρασε γλυκά, αναψυκτικά και χυμούς σε μικρούς και μεγάλους.